A titokzatos zuglói Jean Paul Belmondo a magyar elektronikus zene és party-élet nagyvadja, egyszerre útkereső és tradicionalista, párban jár, de kószál egyedül is, megtalálható lemezjátszók mögött vagy a jégkorongpályán. Különös ismertetőjegyei: Fradi-szív, house-lélek, kíméletlen őszinteség, kifogástalan ütemérzék. Így jellemezte Prieger Zsolt a budapesti éjszaka ikonját, aki első alkalommal fogja bemutatni a Fabrikában, hogy miért is tartják őt sokan az elsőszámú hazai DJ-nek.

Az nem kérdés, hogy Zvezda Beta világának tökéletes helyszínt fog nyújtani a legeldugottabb óbudai pinceklub. A kérdés inkább az, hogy miért még csak most? A Fabrika zenei világa és underground miliője tökéletes összhangban van Zvezda Beta személyiségével. Így aztán egészen biztosak lehetünk abban, hogy felejthetetlen, maratoni és őrült éjszakára van kilátás, és azt már most előre borítékolhatjuk, hogy nem kell újabb három évet várni a következő fellépésre.

A megfelelő fel- illetve levezetésről Andrija Jäger, Ben Hansey és Perlay fog gondoskodni.

A helyszín befogadóképessége limitált, ezért ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass! A teltház ugyanis szinte biztosan garantált, azonban a komfortos szórakozás érdekében csak annyi embert fognak beengedni a szervezők, amennyit a hely befogadóképessége elbír.

Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.

Esemény: https://www.facebook.com/events/618188996824762
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6418a6d614ba309e4dcf8ca6