Fourk neve valószínűleg senki előtt nem szorul bemutatásra, aki otthonosan mozog a budapesti éjszakában. 2009 óta foglalkozik a zenével, a pályafutását kellő tudatossággal és szisztematikusan felépítve jutott egyre magasabbra a ranglétrán. Olyan helyeken zenélt már, mint például a The Etiket, Der Morgen, Katlan Fesztivál, Pursuit of Acid, Aether, VAULT Budapest és a Rebels Entertainment. De nem csak itthon, hanem a külföldi közönség előtt is (SubClub – Szlovákia, Fabrika126 – Bulgária) megmutathatta tudását, közben pedig olyan hazai kiadóknál jelentek meg zenéi, mint például a Rawflex, BlackRod és a DSR Rigital. A korábban rá jellemző gyorsabb, indusztriális vonaltól fokozatosan eltávolodva mostanra egy némiképp lassabb, kiforrottabb és érettebb hangzásvilág jellemzi a produkcióit, a produceri munkáit illetően és a DJ-pultban is, ahol általában egyszerre három sávon szólnak a zenéi.

2022-ben megalapította saját kiadóját, a Fourk Records címkéje alatt eddig négy megjelenés során összesen 16 saját zenéjét tárta fel a nagyközönség előtt. A kiadó nagy hangsúlyt fektet a hazai tehetségek bemutatására, persze szigorúan a kiadó által preferált zenei irányzatot szem előtt tartva. A Fourk Records legújabb megjelenése március 24-én látott napvilágot. A „Groove Bomb” névre elkeresztelt EP összesen két új szerzeményt tartalmaz.

Fourk így jellemezte a frissen kiadott EP-t: „Már jó ideje foglalkozom zeneírással és igyekszem minőségi produktumokkal színesíteni a kiadó palettáját. Célom az, hogy önmagam legyek és ne kövessem a trendeket. Célom, hogy havi egy új megjelenéssel jelentkezzek. Aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Hiszek abban, hogy az alázatos és kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét.”

Beatport: https://www.beatport.com/release/groove-bomb-ep/4044076
Bandcamp: https://fourkrecordshun.bandcamp.com/album/groove-bomb-ep