Hazai ütemektől volt hangos nemrégiben a Madridban megrendezett Blackworks Festival, ahol SNTS és Paula Temple b2b fellépése alatt került lejátszásra a soproni illetőségű Twins Project „FCKING Break Me” című szerzeménye. A hat és fél perc hosszúságú hardtechno track még 2021-ben jelent meg a Dynamic Mind Records gondozásában, ami a Twins Project sajátja. Paula Temple azóta már több alkalommal is lejátszotta a zenét, de olyan nagyhírű előadók is pörgették már, mint például Amelie Lens, Charlotte de Witte vagy éppen Nusha. Ez egyébként jelenleg a legnépszerűbb a Dynamic MInd Records által kiadott trackek közül.

Sopron és környéke soha nem szűkölködött az utánpótlásban, a nemzetközi babérokra törő producerek száma kiemelkedően felülőprezentált az északnyugat-magyarországi régióban. Innen indult a Hyperspace csapata, de többek között Peter Makto és a Secret Factory is a környékről származik.

A hűség városában él Bóha Ákos és Bóha Szabolcs, akiket „Twins Project” néven ismerhetünk és nem csak Sopron környékén, hanem Budapesten és Győrben is egyre gyakrabban találkozhatunk a nevükkel, producerként pedig kétségtelenül ők számítanak jelenleg az egyik legsikeresebb hazai formációnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Twins Project (@twins_project_hu) által megosztott bejegyzés

A track teljes hosszában is végighallgatható: