Az erdélyi srácok alkotta csapat mert nagyot álmodni és egy 48 órás minifesztivállal nyitja meg a szabadtéri bulik időszakát május 12.-14.-én!

A Kecskemét közelében megszervezésre kerülő Off The Map nevű eseményen 27 hazai és külföldi zenész gondoskodik arról, hogy éjjel-nappal a legjobb ütemekre táncoljunk május második hétvégéjén. A DJ-k akiket nagy odafigyeléssel választottak ki a srácok egy nagyon jó betekintést nyújtanak az erdélyi minimál/microhouse világába, míg a lokális fellépőkkel kiegyensúlyozott lineup ismerős arcokat sző bele az eseménybe. A hazai pályáról a két nagyágyú U-Seph (Memphis) és Andrija Jager (MAF) mellett Komfort (Calimera) egészíti ki a headlinerek sorát. Ehhez csatlakozik a teljes Terra Kontra csapat is!

Mivel ők Csíkszeredában születtek és nőttek fel, nagyon fontos a TEREDA csapatának az erdélyi bulik és a zenei közösség minél autentikusabb prezentálása a budapesti közösségnek. Úgy vélik, hogy teljesen más hangulata van az ottani eseményeknek és hiányolják ezt a budapesti underground világból. Ezt a hiányérzetet nem csak az artistokkal szeretnék pótolni, a vizuáltól kezdve a helyválasztásig minden kis részletben próbálják előidézni azt a különleges és befogadó hangulatot amit megtapasztaltak saját- és maga a műfaj szülőhelyén is.

Így bukkantak rá arra a kis mesebeli területre ami helyet fog adni az Off The Map eseménynek. Az esemény neve is utal rá, hogy ez a hely a semmi közepén van, már-már “lelóg a térképről”, így adja meg a lehetőséget, hogy az esemény zavartalanul lefolyjon, ti tudjatok elveszni a 48 órán keresztül lüktető változatos zenében amit a sokszínű fellépők biztosítanak és másnak se okozzon kellemetlenséget ez. Az elszigetelt helyszínen kialakított kemping mellett igényes zuhanyzók, WC-k várják a bulizókat, a bárpultnál meg jéghideg italokkal hűsülhetnek majd a Mogul hangrendszer dübörgése mellett. A helyszín kialakítása lehetőséget ad arra, hogy ne kelljen majd a sötétben botorkáljatok, a kivilágított terület a nappali mesebeli oázisból este egy elvarázsolt tisztássá fog átalakulni. De a szíve a fesztiválnak, a fedett tánctér és színpad lesz, ahonnan majd lüktetni fognak a mélynyomók, persze a telek másik oldalán nyugvó kempinget pihenni hagyva. Mint minden Teredás bulin, itt is különleges dekorral és a kis részletekkel lesz teljes az összkép, semmiképp se maradjatok le róla!

Esemény : https://www.facebook.com/events/884483412835016/
Jegyek : https://cooltix.hu/event/64255d97032b3aa74d2bb619