Március 24-én látott napvilágot a Depeche Mode legújabb albuma. A „Memento Mori” a legendás brit duó első nagylemeze, amit már a tavaly elhunyt alapító, Andy Fletcher nélkül rögzítettek. A lemezen szereplő  “Ghosts Again” című szerzeményhez készült egy remix kiadás is, ami többek között olyan nagynevű techno producerek újraértelmezését tartalmazza, mint például Chris Liebing, Luke Slater vagy éppen Matthew Herbert.

A „Ghosts Again” kapcsán a rajongók és a kritikusok is egyetértenek abban, hogy ez lehet a Depeche Mode jelen korszakának legújabb klasszikusa, olyan eposzokhoz csatlakozva, mint például a Dream On vagy a Personal Jesus„Számomra a Ghosts Again a melankólia és az öröm tökéletes egyensúlyát ragadja meg” – vélekedett Dave Gahan az új zenéről, a Depeche Mode frontembere egyébként éppen a napokban ünnepelte a hatvanadik születésnapját. Martin Gore – aki az együttes gitárosa – pedig hozzátette: „Nem gyakran veszünk fel olyan dalt, amelyet nem csak újra és újra meghallgatok, hanem nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom a világgal.”

A „Ghosts Again” című szerzeményhez először a CamelPhat nevű brit house duó készített remixet. A frissen kiadott remix csomag egészen pontosan Matthew Herbert, Nik Colk Void, Miss Grit, Davide Rossi, Bergsonist, Rival Consoles, valamint Chris Liebing és Luke Slater közös újraértelmezését tartalmazza.