Belgium igen csak jó ómennek számít mostanában, hiszen napjaink legnépszerűbb lemezlovasai közül többen is a Magyarországnál mindössze harmad akkora országból érkeznek, elég csak Amelie Lens és Charlotte de Witte nevét megemlíteni. A flamand fellépők táborához egy újabb név is csatlakozott. A H! Dude duója szinte berobbant a nemzetközi vérkeringésbe, a Beatport hard techno listáján egészen az első helyig meneteltek! A rájuk jellemző kompromisszummentes, agresszív és nyers hangzás könnyen utat tört magának, saját szerzeményeik már többszázezres hallgatottságnál járnak, elég csak a The Purge, One more song, The Sense, Cancer, Suicide című darabokra gondolni.

Bár a formációt ketten alkotják, a fellépések alkalmából mégis csak az egyikük áll a pult mögé. Mathieu producerként, Kevin pedig az élő fellépésekért felel Dj-ként. Mindketten személyesen vannak jelen az eseményeken, az elmondások alapján ráadásul igen csak közvetlenül szoktak viselkedni a rajongók társaságában.

A H! Dude első alkalommal fog Magyarországon zenélni a Sounds nevű partysorozat keretein belül, amit a Wild Boar csapata hozott tető alá. A Wild Boar története 2020. őszén indult, amikor a sok hónapos bezártság után Visegrád egyik eldugott erdei zugában megtartották első zenés összejövetelüket. Azóta igazi branddé nőtték ki magukat, több partysorozatot is futtatnak, a Sounds az, ami a keményebb zenei stílusokra (hard techno, industrial techno) specializálódott. Egy-egy nagyobb nemzetközi fellépő meghívásra mellett továbbra is teljes mellszélességgel támogatják a hazai feltörekvő tehetségeket, minél több lehetőséget biztosítva nekik a bulikon.

A hazai körítés is ennek jegyében fog alakulni, bár vannak, akik talán már nem is szorulnak különös bemutatásra. Ilyen például Cali Martini, aki az elmúlt hónapokban több tehetségkutatót is megnyerve szerzett magának egyre nagyobb ismeretséget az éjszakában. Saját szerzeményei több alkalommal is felkerültek már a Beatport Top 100-as listáira, Spotify-on pedig már több, mint kétmilliós hallgatottságnál járnak a zenéi.

B3RT1 a kezdetek óta oszlopos tagját  képezi a Wild Boar csapatának, produceri munkái a Subios Records és aMusic4Clubbers címkéje alatt láttak napvilágot.

MiMiR is egy Wild Boar rendezvényén mutatkozhatott be a dj pultban, és hamar a közönség kedvencévé vált egyedi stílusával és lehengerlő előadásmódjával.

Franz tavaly csatlakozott a csapathoz, azóta pedig minden buliban az egyik legkellemesebb meglepetést okozza a közönség számára. A május 19-i bulin
élete egyik nagy álma teljesül azzal, hogy ekkora publikum előtt mutathatja meg Nektek tudását!

A pénteki buli helyszíne Budapest egyik legújabb technoklubja, a Black Hall. A Kazinczy utcában alig csak néhány hete megnyitott szórakozóhely pillanatok alatt a főváros egyik új kedvencévé avanzsálódott, egyedi vizuáljának és nagyszerű akusztikájának köszönhetően, amit május 19-án is a a Function One hangrendszere fog biztosítani.

Az eseményen előrendelhetőek lesznek a Wild Boar saját tervezésű merch cuccai, melyek a helyszínen megtekinthetőek, majd saját igényeitek alapján (választható szín, méret, variálható minta) pár nap múlva kézhez kaphattok! A mintákat és logókat egyébként szintén egy fiatal művésznek, Enki-nek köszönhetjük.

A pénteki bulira az early bird jegyek már elfogytak, de a többi kedvezményes belépőre még le tudtok csapni elővételben. Ott tali!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1418510455355716
Jegyek: https://oneticket.hu/sounds-invites-h-dude-be-10202