A tizedik Moments-bulira fog sor kerülni szombaton a Fabrika falai között. A tavaly márciusban útjának indított partysorozat célja, hogy elemi energiákkal töltsék fel a bulikra ellátogató klubbereket, akik egyedülálló emlékekkel gazdagodhatnak. A Moments lényege azon pillanatok átélése, amelyek feledtetni tudják velünk a rohanó hétköznapok problémáit. A helyszín és az emberek sikeres kombinációja adja meg az alaphangot, hogy együtt szellemülhessünk át a minőségi house zene oltárán.

A mellkasrepesztő hangtechnikával felvértezett klub feelingje a rave-kor reneszánszát idézi. Egyedi hangulatával hétről-hétre olyan elektronikus zenei arcokat vonzva, akik számára az ehhez hasonló bulik mindig is örökzöldek maradnak. Ezek a nélkülözhetetlen hozzávalók az alappillérei a Moments sorozatnak is. A soron következő szombati epizódjának zenei szelektorai Andrija Jäger, Abyss, Edu Sono, Steve Deluxe és Adam Shifty lesznek.

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1414425125982116
Jegyek: https://cooltix.hu/event/645a9f0679d3f5583fb3332c