A Hï Ibiza zsinórban másodszor is diadalmaskodott az idén. A voksolás január 11-én indult, és március 15-én zárult le. Több, mint 700 ezer szavazat érkezett, ami abszolút rekordnak számít!

2019 óta ez volt az első szavazás, amikor a pandémia után a klubok a megszokott üzem szerint lehettek nyitva. Ahogy 2009 óta minden évben, idén is képviseltette magát az összes kontinens a szavazáson.

A Hï Ibiza immár második éve áll az élen a klubok rangsorában. Az Ushuaïa Entertainment (a Yann Pissenem vezérigazgató által vezetett globális szórakoztatóipari vállalat) által 2017-ben megnyílt szórakozóhely büszkén hirdeti magáról, hogy ez a technikailag legfejlettebb klub a világon. A tökéletes hangzásról egy speciálisan kifejlesztett L-Acoustics hangrendszer gondoskodik

Sok elem együttesen teszi különlegessé a Hï Ibizát, kezdve attól, ahogy a produkció minden nap változik, teljesen új külsőt és hangulatot adva a klubnak, olyan DJ-k szereplésével, akik a legnagyobbak közé tartoznak a világon” – nyilatkozta Yann Pissenem vezérigazgató. „De tudjuk, hogy valójában a klub látogatói teszik egyedivé a Hï Ibizát. Éppen ezért minden apró részletre odafigyelünk, és folyamatosan arra törekszünk, hogy a legkiemelkedőbb rendezvényeket hozzuk létre minden egyes alkalommal, amikor eljönnek hozzánk.”

Az idei szavazáson a londoni Printworks egészen a dobogó második fokáig kúszott, két helyet javítva a tavalyi pozíción. Jövőre már egészen biztosan nem tudja megőrizni a pozícióját, hiszen április utolsó hétvégéjén tartották a záróbulit. A brazil Green Valley továbbra is stabilan tartja helyét az élmezőnyben. A korábbi négyszeres győztes ezúttal (akárcsak tavaly) bronzérmes lett.

Íme a 2023-as szavazás végeredménye:

1. Hï Ibiza – Ibiza
2. Printworks – London
3. Green Valley – Camboriu
4. Echostage – Washington
5. Ushuaïa – Ibiza
6. Bootshaus – Köln
7. Amnesia – Ibiza
8. Avant Gardner & The Brooklyn Mirage – New York
9. The Warehouse Project – Manchester
10. Zouk – Szingapúr

A teljes lista ITT tekinthető meg.