A techno igen csak tág fogalom, és valószínűleg még az olvasóink között sem lenne egyetértés a stílus pontos definícióját illetően. De az fix, hogy teljesen különböző hangzásokra asszociálunk elsőre a szó hallatán. Az elmúlt évek történései egészen biztos nincsenek jó hatással a techno kulturális értelemben vett megítélésén. Éppen ezért örvendetes az, amikor egy szervezőcsapat (sőt esetünkben rögtön kettő is), fittyet hány a trendekre, és kitart egy olyan hangzás mellett, amire bátran ki merjük jelenteni azt, hogy épít, és nem pedig leépít.

A Tranzistor csapata tavaly szervezte meg első rendezvényét a Fabrikában, azóta pedig töretlen lelkesedéssel fejlődnek eseményről-eseményre. Azóta is kitartanak az általuk képviselt proper hangzásvilág mellett, amiből sajnos egyre kevesebb szól a budapesti éjszakában. Hasonló felfogást képvisel egy frissen alakult szervezőcsapat, a HYPNo is a techno gondolkodásra késztető, intelligens zsánerének bemutatását tűzték ki célul. Ennek megfelelően fog alakulni a ma esti buli fellépőinek listája. A line up különlegessége, hogy a Tranzistor Production és a HYPNo fellépői b2b szettek mentén fogják a techno mélyebb rétegeibe elkalauzolni a táncolni vágyókat.

-Yaknow b2b Alexs Void-
https://soundcloud.com/yaknow_techno
-BEDUX b2b Wildcrush-
https://soundcloud.com/bedux
-Cosmic Xplorer b2b Oxcart-
https://soundcloud.com/cosmic-xplorerAA korábban titkos rave bulik helyszínéül szolgáló Fabrika már három éve megnyitotta kapuit. A folyamatos fejlesztéseknek hála nagyobb lett a tánctér, több a pihenős rész, az újonnan kialakított bár pedig meglepően jó áron fut. Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed az egyre nagyobb divathullámokat generáló jelenlegi technoközegben, akkor itt biztosan megleled a számításaidat.Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.

Esemény: https://www.facebook.com/events/115389488178820
Jegyek: https://www.facebook.com/events/115389488178820