Az megvan, hogy idén már 25 éves a Belga? A zenekar képes lemezről-lemezre megújulni. Persze úgy könnyű, ha a közönség egyszerre lesz egyre öregebb és fiatalabb. Pedig ez a kettő általában ki szokta zárni egymást. Csináljon valaki úgy tíz albumot, hogy az új megjelenésnél senki se háborog azért, mert „régen mindig jobb volt”! Valószínűleg nem fog összejönni. A Belga esetében azonban nem igen szokott ilyen történni. Mondjuk, amit csinálnak annak nincs is párja. Az egyre furcsábban működő világunk mindig is gondoskodni fog a mondandóról. Így aztán nem is lehet ráunni.

Szóval aki egyszer elkezd Belga koncertre járni, az soha nem fog tudni kijönni belőle. De közben az is a magáénak érzi, aki közben felnő annyira, hogy megértse miről is van itt szó. Bulizhat együtt akár három generáció is, ugyanaz lesz a megértés. Ilyet pedig maximum a techno tudhat 🙂 Summa summárum, a Belga közönsége konstans nő, ez pedig azt jelenti, hogy egyre hamarabb fogynak el a jegyek a zenekar koncertjeire. A Budapest Park-ot (még!) leszámítva lényegében mindenhol teltházzal lehet számolni. Azonban ki ne szeretné a zsebét és a közönségét? Így hát a szerencsésebb helyszíneken akkor sem kell szomorkodni, ha pillanatok alatt összejön a teltház, így aztán a ráadás koncertről már tényleg nehéz lemaradnia annak, aki komolyan gondolja.

A Belga június 16-án nyitja meg a nyári szezont Budapest egyik leghangulatosabb szabadtéri szórakozóhelyén. Ami nem csoda, hiszen a Zichy-kastély udvaráról van szó, Óbuda legszebb részén. A lényeg, hogy erre a koncertre már csak óriási szerencsével juthat el az, akinek még nincs jegye. Azok ugyanis pillanatok alatt elfogytak, ahogy a másnapi ráadásra is elkelt már a jegyek 80%-a. Ha még nincs belépőd, akkor ne halogasd tovább a vásárlást, ideje sietni!

Esemény: https://www.facebook.com/events/203904239159775
Jegyek: https://kobuci.hu/programok/belga_raadasnap_1278

Ha még így is lemaradnál, akkor Balatonalmádiban, a Vénégy Fesztiválon és Kolorádón is elcsípheted őket a következő egy hónapban.