Lassan végérvényesen beköszönt a nyári szezon. Az egyik szemünk örül, a másik viszont sír. Nagyon várjuk már a jó időt és a szabadtéri bulikat, de fájó szívvel mondunk búcsút a klubszezon eseményeinek. Legalábbis a meleg nyári hónapokra. A tavasz utolsó felvonásaként még egyszer utoljára összegyűlünk kedvenc pincehelyiségünkben, a Kindergarten főhadiszállásán.

A buli helyszínéül szolgáló Fabrikában megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A Kindergarten bulikat egészen különleges atmoszféra jellemzi. Ahogy elindulsz lefelé a lépcsőn, egy különleges világba csöppensz. Pedig igen csak diverz a közönség, hiszen 20 évestől a 60+-os korosztályig mindenki aktívan látogatja, és éli meg a pillanat örömét. Nehéz szavakba önteni. Ezt érezni kell.

Szombati zenei kalandozásunk során a techno széles spektrumát be fogjuk járni. Lesz proper techo, acid, hardgroove, némi classic hangzás, dark techno, és a reggeli órákban schranz-vonalas hardtechno. A hagyományoknak megfelelően most is banános csokival készülünk, és hozzuk a vendégkönyvet is, amibe bárki beleírhat.

A Kindergarten szombati fellépői közül mindenkinek megvan a sajátos hangzásvilága. Itt senki nem fél kimozdulni a komfortzónából, bármikor kialakulhat egy spontán formáció, vagy éppen az adott dj-től nem éppen megszokott zenei irányvonal. Gyakran látogatják a Kindergartent akkor is, ha épp nem zenélnek, vagy pedig maradnak a szettjük után egészen zárásig.

De mitől olyan különleges a Kindergarten bulikon, és a Fabrikában tapasztalható légkör? Erről meséljenek a szombati buli fellépői!

Galactic Jackson
Igazából még sohasem voltam Kindergarten buliban, úgyhogy most külön öröm, hogy részese lehetek egy este keretein belül.  Csak kedves dolgokat hallottam róla. A másik nagy öröm, hogy a Fabrikában lesz. Személy szerint az egyik kedvenc kis „szórakozóhelyem” lett. Minden reklám nélkül mondom és őszintén, hogy a  hangosítás nagyon jó, a vendégkör pedig csodás. Mindig otthon érzem magam. Mindenki nagyon nagyon nyitott a zenére és mer táncolni.  18-tól 65 éves korig ,de lassan ha így haladok 95-ig minden korosztály megtalálható. És jók a lemezjátszók! Aki tudja tudja, aki nem tudja, annak hamarosan meg kell tudnia. Például szombaton.

rav:n
A tavalyi évben sokszor szemeztem a Kindergarten esemennyel, de sajnos sosem jött össze, hogy el is jussak rá. Majd egy közzétett podcastem után kaptam egy felkérést, hogy nyissam meg a szettemmel a februári bulit. Életem első hivatalos klubfellépése volt, ami szuperül sikerült. Az egész vibe annyira elvarázsolt, hogy zárásig buliztam végre én is egy KINDERGARTENEN! Azóta pedig az összes eseményen részt veszek, a kedvencem lett minden tekintetben!

ädene
Eddig még csak bulizóként vettem részt Kindergarten eseményeken. Mindig jóleső kizökkenést adott, teljesen más hangulat uralkodik ezeken a bulikon, mint ahova általában szoktam járni. Mind a fellépők zenei változatossága, mind a közönség családiassága hozzájárul ahhoz az értékhez amit máshol nem kap meg az ember. Megtisztelő, hogy most fellépőként is kipróbálhatom magam egy tőlem még nem hallott zenei stilusban.

Shammael
A Kindergarten immár több mint egy éve, rendszeresen megtisztel felkéréseivel. A szervezők mindig messze a legcukibbak és amiért különösen szeretem őket az amiatt van, hogy ők tényleg hisznek a fiatal tehetségekben. A Fabrika pedig a családias légkörével és a fantasztikus hangzása, valamint nem utolsó sorban a remek közönsége miatt áll igen csak közel a szívemhez.

NØCHØICE
Nekem azért is volt meghatarozó a Kindergarten, mert ez volt az első esemény amire “felkérést” kaptam, és ez a Fabrikában volt megrendezve ugye, szóval nekem kb. innen, és ennek is köszönhetöen indult el az egész. Fabrikát meg imádjuk, mint bulizó. Már ott voltam a legelső bulikon is.

Ben Dover
Egyre korábban érkeznek az emberek, a végén pedig nem akarnak hazamenni. Csodálatos érzés látni, ahogy több generáció táncol együtt, és éli meg ugyanazt a pillanatot!

A Fabrika a korábbiakhoz képest jelentősen megnövekedett tánctérrel, italpulttal és november óta immáron az egyedi vizuált képező LED-csíkok egész sorával várja a partiarcokat az ehhez megfelelő sötét, gyártelepi feeling megtartása mellett.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

Esemény: https://www.facebook.com/events/455904930156832
Jegyek: https://cooltix.hu/event/663a3f808660f4ce4783891f