Itt a jóidő, a szervezőcsapatok gőzerővel készülnek a nyárra. Április végén indult a Cruisin idei szezonja, a hajós bulik specialistája sorra jelenti be az új fellépőket. Június 15-én rendezik a soron következő eseményt, amit az örömtáncolós House Piknik kollektívájával közösen hoznak tető alá a nápolyi tech-house csibész, Amadeo Picone főszereplésével!

Amadeo Picone 1996-ban született Nápolyban. Egészen korán megfertőzödött a zene szeretetével, ugyanis már az apja is dj-ként tevékenykedett. Technikai tudása és karizmája hamar hozzásegítette, hogy a külföldi headlinerek szettje előtt warm up-oljon. 16 évesen írta meg első saját zenéjét. 2021-ben lett az elrow rezidense,  miután megnyerte az elektronikus zene történetének eddigi legnagyobb versenyét, az elrow által szervezett „Up & Coming Talent”-t, mely során több mint 3500 résztvevő közül választottak ki, akik 77 különböző országból érkeztek. Innentől pedig már egyenes út vezetett a legnagyobb klubok és fesztiválok, mint például az Amnesia, Ushuaïa, Printworks, The Warehouse Project, Fabrik, és a Sziget Fesztivál színpadára. 2023-ban alapította meg saját kiadóját, a „Peak One Records”-t. Amadeo Picone mottója: „tegyük a lehetetlent, lehetségessé” és „Add meg az embereknek azt, amit még nem tudnak, hogy akarnak”. Amadeo Picone tavaly már fellépett a House Piknik karácsonyi buliján, most pedig június 15-én áll a lemezjátszók mögé.

A House Piknik az elmúlt évek egyik legnagyobb elektronikus zenei sikertörténete Magyarországon. 5 éve a pilisborosjenői lankákon indult hódító útjára, mára a szcéna egyik meghatározó brandje lett. Az alapkoncepció azóta sem változott: Nappali tech-house bulisorzozat, ahol csak az számít, hogy jól érezd magad. Több helyszínváltozás után idén immáron két napos open air rendezvénnyel készülnek a budaörsi reptéren, ahová öt nemzetközi dj-t is meghívtak.

Ünnepelni most is lesz alkalom, ugyanis június elején lesz 10 éve, hogy első ízben indult útjára a Dunán a Cruisin! A siker receptje azóta sem változott: napsütés, hajó, Duna, jéghideg italok na és persze a legfontosabb kritérium, a zene.

A szervezők azonban évről-évre magasabbra tolják a mércét. A résztvevők kényelmét babzsákok és napágyak, ingyenes ruhatár, és étel biztosítja, az italpultok magas száma miatt pedig a sorbanállás miatt sem kell aggódni.

Aki ellátogat egy Cruisin-bulira joggal érezheti azt, hogy a headlinerek mellett ő maga is az este főszereplőjévé válik! Győződj meg róla Te is!

Esemény: https://www.facebook.com/events/405547332208151
Jegyek: https://cooltix.hu/event/66126d26748edaf1391fbb81