Vannak DJ-k, akiket itthon évek óta “szupersztár” jelzővel illetünk. Érkezésük minden alkalommal piros betűs ünnepnek számít a hazai partynaptárban. Guy J egyértelmű közönségkedvencnek számít Magyarországon. Rendre őt kérik a legtöbben, sokan csak miatta utaznak haza még külföldről is.

Guy J tuti recept. Szerény jelleme, a belőle áradó csupaszív szeretet tökéletes harmóniában áll az általa prezentált életigenlő zenéknek. Ő nem csak lejátssza a track-eket, hanem egy csodálatos utazásra hívja a hallgatóságot. Úgy szedi csokorba a zenéket, ahogyan senki más. Nem fél esetenként egyszerre négy sávról megszólaltatni azokat. Guy J szettjei éppen ezért olyan különlegesek. Soha nem tudod, hogy mi fog következni éppen.

Az izraeli csodagyereket hamar felfedezte magának a Bedrock Records, 22 évesen már önálló albummal  büszkélkedhetett a John Digweed-által vezetett kiadó címkéje alatt. Saját szerzeményeit sorra jelentették meg a progressive house legnívósabbnak számító kiadói, mint pl. a Sudbeat, Proton Music, Deep Records, Turbo és a Manual Music. Nem sokkal később pedig megalapította sajátját is, a Lost & Found-ot. Guy J azon ritka előadók egyike, akik producerként és DJ-ként is képesek voltak a csúcsra jutni!

De nem csak Guy J miatt lesz érdemes július 6-án a Cruisin fedélzetét választani, hogy gyönyörködjünk a naplementében és a jobbnál-jobb muzsikákban. Peter Makto, Gregory S és Tibor Dragan személyében izmos hazai support támogatja az esemény zenei ívét.

És hogy miért számít a Cruisin 2014 óra a hajós bulik specialistájának? Erről Te magad is rögtön meg fogsz győződni, ahogy rálépsz a fedélzetre. Kényelmes babzsákok, italpultok egész sora (ez pedig minimális várakozási időt jelent), kaja, ingyenes ruhatár és csocsó gondoskodik arról, hogy itt valóban azt érezd, hogy a vendég az első.

Gyere el július 6-án, és tapasztalt meg Te is! Egészen biztos, hogy nem fogsz csalódni!

Esemény: https://www.facebook.com/events/427040580133398
Jegyek: https://cooltix.hu/event/664b558537b2cf2a62fd0a03