Itt a nyár, sorra nyitnak a szabadtéri helyek. Bár az időjárás még nem mindig a legszebb arcát mutatja felénk. Gyakran ered el az eső, ami nem tesz jót az open air bulizásnak. Aggodalomra azonban semmi ok, a Fabrika továbbra is pörög, a legkisebb óbudai pinceklub esővédett!

Ezen a hétvégén két eseménnyel készülnek a szervezők. Nagyon magas BPM-re ezúttal ne készüljetek, pénteken és szombaton is a house kerül előtérbe. Ráadásul mind a két event most fog debütálni a 101 éves harisnyagyárban!

Június 7-én elég csibész estének nézünk elébe ugyanis az első Omission-bulin Daniel Meister mellett Knoll, YME, Jäger és Hansey is megtalálható lesz a Dj pultban. Az  idei Alkotótábor szombati napján első ízben lehetőséget kapó Dani újabban nem igazán szeret visszavenni a lendületből úgyhogy dinamikus bulira készüljetek! Érdekesség, hogy a nógrádi hegyekben majd éppen Jäger, a Fabrika házigazdája és tulajdonosa váltja őt a pultban.

Esemény: https://www.facebook.com/events/764030952531599/

Június 8-án pedig az Euphoric csapata veszi be első alkalommal a Fabrikát! Mindenkit várnak, aki szereti a mély és alattomos groove-okat, a menetelős deep-progressive- és tech house ütemeket. A lemezjátszók mögött szombat éjjel Bentola, Daniel BRGS, Esge és Maati fogja prezentálni a zenét.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1418272008839409

A Fabrika a korábbiakhoz képest jelentősen megnövekedett tánctérrel, italpulttal és november óta immáron az egyedi vizuált képező LED-csíkok egész sorával várja a partiarcokat az ehhez megfelelő sötét, gyártelepi feeling megtartása mellett. A kellő hatás pedig nem maradt el, teltházas bulik egész sorával fut az őszi szezon. Nincs még egy hely a városban, ahol ilyen jól megférnek egymás mellett a huszonévesek és az 50+-os korosztály. Ez az egyik utolsó bázis, ami valóban kiérdemli az „underground” jelzőt.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!