A Cercle-t nem sokaknak kell bemutatni, de érdemes visszagondolni rá, hogy az alig 8 éve indult párizsi székhelyű elektronikus zenei kollektíva a szcéna egyik legmeghatározóbb brandjévé nőtte ki magát. Az alapvetően szokatlan kulturális és/vagy természeti alkotásoknál, magas minőségű hang és képi világgal rögzített Cercle szettek az igényes elektronikus zenei előadókra fókuszálnak a deep house, house és techno stílusokban, de előfordulnak olyan elsőre szokatlannak tűnő stílusok, mint a neoklasszicista irányzat és a jazz.

A Cercle Odessey három helyszínen (Mexikó, Los Angeles és Párizs) fog megjelenni, összesen hat alkalommal. A szervezőket egy fő gondolat vezérelte az események megtervezésében: akár több alkalommal is részt vehetsz, de egyiken sem fogod ugyanazt az élményt tapasztalni. A dj pult lesz középen, ehhez párosul egy 360 fokos panoráma tánctér  8K-s protektorokkal, 72 L-acoustics hangszóróval 50 méter hosszan a tánctér körül, mindezt 2300 négyzetméteren. A vizuális show-ért a Ridley Scott Creative Group által világszerte ismert és képviselt párizsi származású Neels Castillon lesz a felelős, rendezői munkájuk megörökíti az érzelmes és epikus pillanatokat, feltárja a kapcsolatot a természet és a művészet között.

A dolog érdekessége még, hogy a férőhelyek a kényelemhez és a zenei elmélyüléshez lesznek optimalizálva, s érvényben lesz a no phones policy. Aggodalomra viszont semmi ok, ugyanis a Cercle minden résztvevőnek továbbítani fogja a show filmes módszerekkel rögzített változatát. Szintén érdekesség, hogy a Cercle igyekszik csökkenteni a környezeti terhelést, emiatt a minden fény, hang és projektorral kapcsolatos technikát helyben bérelnek. Bővebb infót ITT találtok.