Megjelent Mc Fedora új zenéje, a cseh drum and bass dj-vel és producerrel, Pe:Te-el készített ‘DnB Flow’. Pe:Te Fedora legutóbbi zenéjéből, a ‘Soul is Heavy’-ből is készített remixet, amit itt tudtok meghallgatni.

Fedorának sok megjelenése volt mostanában, az angol Grand Theft Audio Recordings által kiadott válogatáslemezen például megtalálható közös dala UMAX-al és Simple Souls-al, amit a KOOL FM és a RINSE FM műsorán is hallhattátok már. Simple Souls-al a tavalyi év végén már kiadtak más közös zenét is, a ‘Ride On’-t, illetve az új dalhoz, a ‘Next to you’ ciműhöz egy videó is készült, itt tudjátok megnézni. Az mc/énekesnőnek még  egy angol kiadóval volt közös megjelenése a közelmúltban, ez az Identity Records gondozásában kiadott track-jük Dis:turbed-el közösen, a ‘Long Night’ ez év márciusában jelent meg.

Fedora továbbra is aktívan dolgozik új dalokon Chris.Su-val és a következő hónapokban a legtöbb fesztiválon és koncerten elcsíphetitek a Belgával, valamint szólóban/mc-ként is hazai és külföldi bulikon egyaránt. Ahogy az elmúlt években is, Fedora idén is Londonban készült a nyárra és inspirálódott, ennek gyümölcsét is hallani fogjuk még idén.