Az Airsound Records nyáron sem tétlenkedik. Az Akos Wex által igazgatott, Nyugat-Magyarországról indult kiadó sorra szállítja az új megjelenéseket. A júniusi release elkövetője Biorc. A spanyol producer 4 számos EP-je a techno legmélyebb és legsötétebb bugyraiba kalauzolja a hallgatóságot.

Biorc 2016 óta kötelezte el magát a stílus mellett, azóta tevékenykedik dj-ként, miközben nagy figyelmet fordít a produceri munkásságára is. A minőség fokmérője, hogy szerzeményei DVS1, Lewis Fautzi vagy éppen Denise Rabe szettjeiben is visszaköszönnek. Olyan kiadóknál jöttek ki zenéi, mint például az Illegal Alien, Concepto Hipnotico, Newrhytmic Illegal Alien, Concepto Hipnotico vagy a Newrhytmic. Ő a Ethnic Meeting Records társtulajdonosa, ahol masztering mérnökként segíti a megjelenésre váró zenék finomhangolását.

Ez a fajta precizitás jellemzi az Airsound Records-nál napvilágot látott kiadványát is. A friss EP – ami immáron a kiadó 109. megjelenése a sorban! – sötét és mély hangzásvilágára pengeéles textúrákkal, valamint hipnotikus basszusok harmóniájával erősít rá. Ha szereted a proper hangzást, akkor egészen biztos, hogy elnyeri a tetszésedet!

BIORC – LIMINAL (ASR109)
1. Desolated
2. Liminal
3. Transitional
4. Void