A Budapest-központú hazai elektronikus zenei közegben Győr az egyetlen ellenpólus. Nincs rajta kívül még egy olyan vidéki város, ahol rendszeresen megfordul a nemzetközi elit Legyen szó frissen berobbant új nevekről, vagy pedig rutinos legendákról. Sasha és James Zabiela után egy újabb olyan közönségkedvenc érkezik, aki évtizedek óta őrzi szupersztár státuszát a környéken. Július 13-án ugyanis John Digweed lesz az idén 25 éves szülinapját ünneplő The Etiket vendége!

A Bedrock Records főnökét nem csak az észak-nyugati régióban, hanem az egész országban félistenként tisztelik. Persze ez nem véletlen, hiszen a DJ Mag 2001-es szavazásán őt választották meg az év legjobbjának, és még 2007-ben. az első online szavazás alkalmából is sikerült dobogós helyet elcsípnie. John Digweed nevéhez fűződik a legendás Global Underground mixsorozat három örök érvényű kiadványa (Sydney, Hong Kong, Los Angeles).

Az utóbbi időben rohamosan változó elektronikus zenei közegben trendek és divatos műfajok sokasága váltja egymást, John Digweed neve azonban időtálló garanciát nyújt. Szettjei máig megmaradtak nagyon is naprakésznek, hangzása mégis igen csak eredeti, mindenféle kényszeres erőlködéstől mentesen.

John Digweed számára nem ismeretlen a győri közönség, ugyanis 2015-ben már zenélt ugyanitt a The Etiket eseményén. Kilenc év után éppen itt az idő, hogy újra élőben csodálhassuk meg senkihez nem fogható játékát!

Az esemény rangjához megfelelő zenei szupportról Peter Makto és a The Etiket házigazdája, Sikztah gondoskodik, aki immáron negyed évszázada tartja ujját – nem csak a győri – hanem a hazai elektronikus zene ütőerén. A 25 éves jubileum alkalmából sikerült igazán nagyot dobni ismét!

John Digweed 2024-ben egyébként csak ezen a bulin fog hazai közönség előtt zenélni, ráadásul extended szettel lép a közönség elé. Így bőven lesz ideje az építkezésre és a kísérletezésre.

A rendezvény a felül fedett, oldalt nyitott Mundoban kerül megrendezésre, így az állandó szellőztetés is megoldott, és nem kell tartani a szélsőséges időjárási körülményektől sem.

Az elővételes jegyek értékesítése ennek megfelelő ütemben zajlik, így aki nem akar lemaradni a 2024-es nyár végének legnagyobb vidéki durranásáról, annak nem árt időben beszerezni a belépőket, ha biztosra akar jutni a bejutást illetően!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1538483366705968
Jegyek: https://cooltix.hu/event/66478c6fd0a90a7f94846d5e