Tombol a nyár és a Cruisin szezonja is javában pörög. A hajós bulik specialistája sorra szállítja az eseményeket az elektronikus zene széles tárházát felvonultatva. Augusztus 3-án újra microhouse szól a fedélzeten, mégpedig a Cruisin x ABC x Deepfields hármas összefonódásából.

A jól bevált receptet követve idén is egyesíti erejét a két szomszédos ország. Az ABC az elmúlt évtizedben Románia egyik elsőszámú elektronikus zenei közösségévé lépett elő. Az aradi kollektíva 2017 óta szervez bulikat, az elmúlt években a stílus számos nagyágyúját sikerült már felvonultatni.

A Szoba Studio csapata által elindított Deepfields nevű partisorozat 2012 óta van jelen a budapesti éjszakában. A családias atmoszféra érzése máig megmaradt, pedig azóta szinte az összes jelentős hazai fesztiválon megmutathatták már magukat a microhouse hangzás aktuális hazai és nemzetközi szereplőit felvonultatva. A gondosan összeválogatott zenei szelekció mellett a látványra is megkülönböztetetett figyelem hárul, ilyenkor egyszerre akár több projektort és festett diákat is hadrendbe állítanak.A headlinerek szerepét ezúttal Praslea és Cezar fogja betölteni. Nevükhöz fűződik az Understand nevű kiadó elindítása és műküdtetése. Praslea egyébként egy sok nemzedéket elkísérő tradicionális román elbeszélés alapján kapta a művésznevét, Cezar az úttörő és látnok szerepét betöltve maradandó zenei örökséget hagyott már hátra. Algorhythm of Unknown elnevezésű projektje a hagyományos zenei határokat feszegetve ötvözi a jazzt, az elektroakusztikus elemeket és az innovatív zenei algoritmusokat.

Az augusztus 3-i Cruisin fellépőgárdája Bread & Butter,Herck, valamint Li & Baco nevével lesz teljes.

Az ABC és a Deepfields csapata ugyanazokat az értékeket képviselik, a román és a hazai microuse szcéna igazán rangos képviselői kapcsolódnak egymáshoz augusztus 3-án a Cruisin fedélzetén.

És hogy miért lesz még érdemes augusztus első szombatján ellátogatni ide? A fedélzeten már délután 2-kor felcsendülnek az első ütemek. A nyári nagy melegre való tekintettel hűsítő italokat árusító pultok, kényelmes babzsákok, és ventilátorok egész sora áll rendelkezésre, de lesz kaja és csocsó is. Ha pedig neadjisten nem a legszebb oldalát mutatja az időjárás, akkor pedig a hajó belsejében lesz megtartva a buli. A Cruisin mindenre tud megoldást, nem hiába számítanak több, mint 10 éves a hajós bulik elsőszámű specialistájának!

Esemény: https://www.facebook.com/events/838966468147089
Jegyek: https://www.facebook.com/events/838966468147089