A kis létszámú klub lényege a művészet intim kifejezése.

Igazi ipari hangulat közepette találhatjuk magunkat, ha a jövőben ellátogatunk London legújabb underground klubjába. A 300 fős létszámot befogadó WERKHAUS a Truman Brewery sörgyár területén található London keleti részén és a fő célja az, hogy az ott fellépő zenészek, producerek a lehető legintimebb környezetben valósíthassák meg önmagukat.

Az ipari komplexumba épített klub Funktion-One hangrendszerrel került felszerelésre, így a minőségi hangélmény garantált lesz, ahol DJ-s és élő fellépések is lesznek. A klub hétfőtől péntekig 12 és éjfél között tart nyitva, hétvégén pedig 16 és 22:30 között.

Tehát ez a klub nem az éjszakai partikra lesz teremtve, de ettől függetlenül rengeteg elektronikus zenei programnak is helyt ad majd, nyilván inkább a művészi jellegű produkcióknak.

„A londoni zenei élet visszatért a gyökerekhez, mi pedig egy helyet akartunk teremteni az innovatív művészek számára, ahol bemutathatják produkcióikat. A WERKHAUS magas színvonalú ipari tér, ahol művészet központú események kerülnek megrendezésre a ma virágzó szubkultúra közösségeiből.” – mondta Sean Hitchings, a klub szervezője.

A klub programja már dugig van, amit megtalálunk a WERKHAUS közösségi oldalán. Ha pedig kedvünk támad elmenni egy ilyen helyre, de London felé nem járunk, akkor ott az alig két hete nyitott DFFRNTroom, ami szintén 300 főre van igazítva és szintén kellemesen ipari hangulatúra sikerült!

Közben van itt még pár képünk a helyről: