Kategóriák: Programajánló

Self Groove – Jótékony Est ma este a MÜSZI-ben!

A buli célja a gyűjtés. A pesti underground klubközösség segítségét kérjük, hogy erősíthessük és segíthessük a közösséget & tagjait: szeretnénk létrehozni a helyet, ahol mindez működhet. Az este nagybecsű közreműködői ingyenesen járulnak hozzá a kezdeményezéshez:
Tom Select / Li & Baco / Polarize / Crimson & Chrom / zoltan solomonLive / Zvezda Beta / Isu & Dork / Vatsanah / Peter Bernath & DJ Naga / Vj Bios is
Kedves barátaink & érdeklődők!
A korai kezdés célja, hogy a buli ne rántsa ki a szönyeget másnapi Dolgos Hétköznap alól, mégis alkalmatok legyen megjelenve segíteni: 7-9-ig teázós-duruzsoló hangerő várható, közben a Stúdió Teremben nyitott beszélgetés a SG törekvéseiről, helyzetéről, utána: Táncos Mulatság kb. 3-ig.
Mint tudjátok, a Self Groove a klubkultúra résztvevőinek közösségi és önismereti élményét szeretné gazdagítani – magunk / magunknak alapon, műhelyszerűen összefogva az eletronikus zenét sajátjának érző, segítő hivatásúakat s mindazokat, akiket foglalkoztat saját és mások belső, mentális egyensúlya, jólléte. A tavaly ősszel indított csoport és az azóta örömmel vett egyéni megkeresések hatására egy szervezettebb működés irányába gondolkozunk: a Corvintető felajánlott nekünk egy előzőleg raktárnak használt (apróka) szobát, ahol megvethetnénk a lábunkat, ám a hely felújítása (festés, butorok, ajtó, fűtés, stb.) a mi feladatunk. Ennek finanszírozására és mindannyiunk közösségi érzésének masszírozására szervezzük Február 19-én, csütörtökön a Jótékony Estet a Müsziben: a törekvést értő, jeles pesti underground klubestek, dj kollégák fellépésükkel mind hozzájárulnak a szoba és a SG kezdeményezés beindításágoz, csakúgy mint grafikus, belső építész, kivitelező, tulajdonos, aszisztens – kérünk Benneteket is, hogy lehetőségeitekhez mérten segítsetek a hír terjesztésében (oszd meg és uralkodj)!
A SG szobában több tevékenységi profil valósulna meg a szakmaiság és a klubélmény kölcsönösségén alapulva. Íme vázlatos elképzeléseink: nappal egyéni (ill. párokat) segítő beszélgetések, terápiák, (kis) csoport-ülések, tréningek, szupervízió és programszervezés (nyilvános csoportok, előadások, a klubkultúra szellemi és kulturális kontextusát kirajzoló események), éjjel pedig a Kék Pontosokkal együttműködve ártalomcsökkentő szemléletű ügyelet lenne a felépülés jegyében.
Figyelmeteket és támogatásotokat megköszönve: a Self Groove Csap-at
(vélemény, kritika, ötlet, felajanlás welcome)

Esemény: https://www.facebook.com/events/1555250911425798

]]>

bendover

Legfrissebb posztok

„Nem egy vadidegen ember vagyok, aki továbbáll” – kiállítás nyílik Bertók Kriszti fotós emlékére

„Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő…

2 óra ago

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

3 nap ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellépője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

3 nap ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

3 nap ago

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

6 nap ago

Az elmékbe hatolva: Interjú a budapesti Walk In Mind duóval

Minden egy Purple Noise bulival kezdődött a Secret Room-ban. A többi mondhatni már történelem, hiszen…

6 nap ago