Kategóriák: Lemezajánló

Berlinből érkező hazai megjelenésért őrül meg Rebekah és Charlotte de Witte

Újra a figyelem központjában az Airsound Records. Úgy tűnik, a kiadó legújabb megjelenése valóságos robbanással ér fel!

Nem csoda, ha a szcéna nagyjai újra egy pillantást vetnek a hazai illetőségű Airsound Recordsra, ami lehet, hogy most még annál is tovább fog tartani! Ezt mondjuk azért, mert az olasz származású, de egyébként gyakorlott berliner Avgusto olyan EP-t rakott össze a kiadóhoz Formula címmel, ami javában megpörgeti az elektronikus zenei érzékelésünket!

Alig néhány óra leforgása alatt jöttek is a letöltések, először Joseph Capriati, Nic Fanciulli, majd Richie Hawtin is beállt a sorba. Persze volt, aki nem hagyta szó nélkül. A honfitárs Luca Agnelli csak annyit írt rá, hogy „szép csomag”, miközben a techno lányai is szép szavakkal illették a Formula-t. Rebekah a „kemény” jelző kíséretében tette magáévá, de talán Charlotte de Witte volt a legkifejezőbb, aki ennyit írt: „őrülten ütős!”

Clemente Pesce, azaz Avgusto először lépett az Airsound Records egyre gyorsabban mozgó tengelyére, aki Genova városából indult neki az elektronikus zenei színtér napjaink legfontosabb pontjának, Berlinnek. Az elmúlt a Struktur, a Flash, az Eclipse, vagy a DSR Digital kiadók is szívesen támogatták az olasz elektronikus rítusokat, míg nem az Airsounddal is megtalálták egymást.

A találkozás örömteli állapotát a február 18-án megjelent Formula EP hivatott bemutatni, melyre felkerült két original track és 3 remixelt változat.

A Potenza egy mély sötétségre épülő, mindent elsöprő, erős jelenlétet megmutató track, melyet visszafojtott lélegzettel lehet csak végig hallgatni, vagy inkább táncolni. Társa a Carica címet viseli, és már inkább egy magasabb szinten pörgő, felső hangokkal domináló, elszálló hatásfokot biztosító darab, aminek fényessége jól egyenlíti az első track feketeségét.

A Carica remixe MODRAC által egészült ki saját hangképeivel, míg a Potenza két verzióban is újra lett gyúrva. Concept Of Thrill által hasonló karizmatikára, Callum Plant munkájával pedig egy izgalmas hullámzásra ülhetünk fel!

Nagyszerű hangok összpontosulnak a Formula-ban, melyek alig várják, hogy behálózzák a táncterek atmoszféráját! Hallgassunk is most azonnal bele!

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további megjelenéseiről, híreiről sem!

Sajtokozlemeny

Legfrissebb posztok

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

3 nap ago

Az elmékbe hatolva: Interjú a budapesti Walk In Mind duóval

Minden egy Purple Noise bulival kezdődött a Secret Room-ban. A többi mondhatni már történelem, hiszen…

3 nap ago

Új nagyszínpados fellépőt, és számos új fejlesztést jelentett be a Sziget

Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első…

4 nap ago

A DJ Mag kihirdette a 2024-as Top 100-as klubranglistát!

Nem sok változott a DJ Mag idei klubranglistáján a tavalyihoz képest. A Hï Ibiza zsinórban…

4 nap ago

Hollandiából érkezik a szombati Tranzistor & HYPNo headlinere

A Tranzistor és a HYPNo csapata is régóta elköteleződött már a proper techno irányába. Fő…

4 nap ago

Máris majdnem teltházas az idei Ikrek Bulija!

Ismét eltelt egy esztendő, idén ráadásul triplán is van miért ünnepelni június 1-én a Cruisin…

5 nap ago