Kategóriák: Programajánló

Hallgassunk bele az idei Telekom Electronic Beats Festival Budapest fellépőinek munkásságába!

Ahogyan a Körszállóban egy hotelbulival megnyitották 2019 nyarát, annál is nagyobb léptékben búcsúztatják majd el az emlékektől forró évszakot, egyben bebikázva az őszi budapesti klubszezont. A szeptemberi Telekom Electronic Beats Festivalon két napon is sodró clubnight vár majd, izgalmas kíséretként pedig TEB Cinema, Lifestyle Market, és az építő gondolatokat kirakatba helyező TEB Talks beszélgetések és konferencia keretezik majd a nagyívű hosszúhétvégét, ahova minden klubbert és ravert örömmel várnak minden irányból.

A sok éves múltra visszatekintő rendezvény az igényes elektronikus zene szinte magannyi spektrumát lefedte már! A line-up élén a német elektronikus zenei duó, a Modeselektor áll. Szinte hihetetlen, de Gernot Bronsert és Sebastian Szary hét éve jártak itt utoljára! Igen sajátosan értelmezik a techno definícióját, bármikor átléphetik saját határaikat. Emlékeztek a párnacsatára? Ha nem, akkor feltétlenül nézzétek meg ezt a videót!

A srácok előtt egy iráni származású avantgard popénekesnő, Sevdaliza fogja bemelegíteni a nagyterem közönségét a valóság és a fantázia határán táncolva. Misztikus atmoszférájú koncertjét mindenkinek látni kell!

Stuttgartból érkezik a house-orientált Motor City Drum Ensemble, akinek Row Cut nevű sorozata, illetve a DJ-Kicks igazi kuriózumnak számít a maga nemében! Bár ez az összes fellépőről elmondható.

Trikk Portugáliából érkezik és az Innervisions-t erősíti. Azt a német kiadót, akinek két feje tavaly lépett fel ugyanezen rendezvényen. Ame és Dixon-ról van szó.

Az Innervisions tagjai mindig szívesen látott vendégek, hiszen a szintén pénteken fellépő Marcus Worgull is őket erősíti.

Paramida a trópikus hangulatú warm up szettek specialistája, bízzunk benne, hogy ehhez hasonló időjárás fog majd bennünket fogadni ezen a szeptemberi hosszú hétvégén. Boiler Room-os szettje már csak a helyszín miatt is különösen ajánlott!

Jennifer Cardini hihetetlen professzionistással ötvözi szettjeiben a kísérleti technot, narkotikus acid vágásokat, és a house valamint a nu-disco legkülönlegesebb stíluselemeit egy hihetetlen energiabombába, mely a dobhártyáinkra feltétlenül gyógyító hatással bír.

Robert Dietz hét évvel ezelőtt járt először hazánkban. A gördeszkaparkokban és underground klubokban (Monza, Robert Johnson) edzõdött frankfurti születésű srác srác a Cadenza színeiben tette le névjegyét a nemzetközi piacon. Saját kiadója a Truth Be Told.

Nathan Micay Torontóban látta meg a napvilágot, napjainkban – ahogy oly sokan – ő is Berlinben él. Friss név a szakmában, az első zenéi még csak tavaly jelentek meg.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy mindhárom terem hamar megtelhet, a szervezők nem tudják garantálni, hogy az est valamennyi pillanatában be tudsz jutni valamennyi terembe.

Esemény: https://www.facebook.com/events/872477649803769/

bendover

Legfrissebb posztok

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

11 óra ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellőpője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

13 óra ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

16 óra ago

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

4 nap ago

Az elmékbe hatolva: Interjú a budapesti Walk In Mind duóval

Minden egy Purple Noise bulival kezdődött a Secret Room-ban. A többi mondhatni már történelem, hiszen…

4 nap ago

Új nagyszínpados fellépőt, és számos új fejlesztést jelentett be a Sziget

Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első…

5 nap ago