Kategóriák: HírekVideók

A Rossmann is harcba száll a klubkultúra megmentéséért, ráadásul egy kattintással te is segíthetsz!

Milyen 2020-as klubszezon? Óriási sorok kigyóznak a Rossmann előtt, ahol a biztonsági őr egy biccentéssel dönt arról, hogy ki az aki bemehet és ki az, aki nem.

A hetedik hétvégénk következik buli nélkül. Hogy mennyire hiányzik már, annak ékes bizonyítéka az is, hogy a koronavírus megelőző intézkedései kapcsán nem tudunk nem a bulikban megszokott viselkedésekre asszociálni. A boltok előtt olyan fegyelmezett sorok alakulnak ki mostanában, mint a német klubok bejárata előtt. Na és a raverek már akkor is maszkban nyomták, amikor az átlagember még csak az egészségügyi intézményekben találkozott hasonlóval.

Sajnos ez még egy jó darabig el fog tartani. Éppen ezért fontos betartani a korlátozásokat, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy újra a régi kerékvágás szerint menjenek a dolgok.

A klubkultúra eddigi történetének legnagyobb kihívása előtt áll. A mindig teltházzal pörgő helyek üresen állnak. A berlini klubok összefogása eredményeképpen március vége óta pörög a United We Stream élő platformja. A minden nap 19 és 24 óra között jelentkező élő adásban nem csak DJ-k játszanak, hanem kerekasztalbeszélgetések, előadások, filmek és egyéb színes tartalommal jelentkeznek a klubkultúra világából.  Minden adomány egy alapba kerül, ami a bajba jutott klubokat és munkatársait támogatja.

A Rossmann is a kezdeményezés mögé állt. Most ugyanis minden cent számít! A lenti videót a Facebookon, Instagramon és Youtube-on is közzétették. Amennyiben vasárnapig mindhárom csatornán összejön 10. 000 lájk a videóra, akkor a Rossmann 5000 eurót adományoz az alapba. Ha 50 ezer lájkot is sikerül elérni, akkor viszont már 25 000 euró lesz az összeg. 100 000 lájk esetében pedig 50 ezer euróval fogják támogatni az alapot! Vagyis minden egyes gombnyomás számít, mégpedig 50 centtel!

Ne hagyjuk őket cserben, számítanak ránk!
Ha esetleg szarul nyitja meg a videót, akkor innen indítsd el: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2421709847929901

bendover

Legfrissebb posztok

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

1 nap ago

Az elmékbe hatolva: Interjú a budapesti Walk In Mind duóval

Minden egy Purple Noise bulival kezdődött a Secret Room-ban. A többi mondhatni már történelem, hiszen…

1 nap ago

Új nagyszínpados fellépőt, és számos új fejlesztést jelentett be a Sziget

Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első…

2 nap ago

A DJ Mag kihirdette a 2024-as Top 100-as klubranglistát!

Nem sok változott a DJ Mag idei klubranglistáján a tavalyihoz képest. A Hï Ibiza zsinórban…

2 nap ago

Hollandiából érkezik a szombati Tranzistor & HYPNo headlinere

A Tranzistor és a HYPNo csapata is régóta elköteleződött már a proper techno irányába. Fő…

3 nap ago

Máris majdnem teltházas az idei Ikrek Bulija!

Ismét eltelt egy esztendő, idén ráadásul triplán is van miért ünnepelni június 1-én a Cruisin…

3 nap ago