Kategóriák: Hírek

Itt van Peggy Gou és Lenny Kravitz közös zenéje!

Egyik legnagyobb példaképével fogott össze Peggy Gou! Megérkezett az egyre népszerűbb producer, DJ és divatikon „(It Goes Like) Nanana” című nyári slágerének folytatása, ráadásul egy Grammy-díjas legenda, Lenny Kravitz oldalán.

Az „I Believe In Love Again” című dal hangzásvilágával Peggy Gou továbbra is sokszínűségét bizonyítja: az időtlen R&B-vel árnyalt pophimnusz hűen tükrözi a Dél-Koreából származó, de Németországban élő művészt inspiráló sokféle zenei hatást. Ami pedig Lenny Kravitz vokálját illeti, a dalban az előadó egy olyan oldalával találkozhatunk, amit eddig ritkán hallhattunk.

Peggy így mesélt a közös trackről: „A 90-es évek óriási hatással voltak a zenémre. Az emberek tudnak az akkori dance/house/rave szcéna iránti imádatomról, viszont arról kevésbé, hogy mindig nagy R&B-fan voltam, illetve nagy Lenny-rajongó is. Az ‘5’ című, 1998-as albumát – mely személyes kedvencem -, végtelenítve hallgattam, de az egész munkássága nagyszerű és időtlen. A közös dalunknál pedig bejött a stúdióba és varázslattá alakította a kezdetleges vokált, új dalszöveget is írt, és megalkotta ezt a hihetetlen gitárriffet. Az ‘I Believe In Love Again’ a pozitivitás és a remény erőteljes üzenetét hordozza, és reméljük, hogy mindenki meg fogja ezt érezni, aki meghallgatja.”

Az „I Believe In Love Again” Peggy Gou 2024-ben megjelenő debütáló albumának második kislemeze. Az „(It Goes Like) Nanana” című sláger méltó folytatása, mely külföldön és itthon is egyaránt letarolta a tánctereket, de még a rádiókat is.

Sajtokozlemeny

Legfrissebb posztok

A 25 éves MB Elektronics-nál jelent meg Raul Young legújabb EP-je

Óriásit megy Raul Young idén (is)! Ha lehet ilyet mondani, minden kétséget kizárólag ő az…

4 óra ago

Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába

Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az…

6 óra ago

Szombaton lesz a Kindergarten szezonzárója

Lassan végérvényesen beköszönt a nyári szezon. Az egyik szemünk örül, a másik viszont sír. Nagyon…

11 óra ago

Teljes a 9. Kerekdomb Fesztivál programja

A Kerekdomb Fesztivál szeptember 13. és 15. között összművészeti programokkal, különféle borkóstolókkal és dűlőtúrával várja…

2 nap ago

Kinek ajánld fel az adód 1%-át?

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb 2024. május 21-ig, az szja-bevallástól függetlenül…

2 nap ago

Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak: újra megnyílik a Viadukt Terasz!

Május 18-án újra megnyílik a Viadukt-terasz a Pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti…

3 nap ago