Egyik legnagyobb példaképével fogott össze Peggy Gou! Megérkezett az egyre népszerűbb producer, DJ és divatikon „(It Goes Like) Nanana” című nyári slágerének folytatása, ráadásul egy Grammy-díjas legenda, Lenny Kravitz oldalán.

Az „I Believe In Love Again” című dal hangzásvilágával Peggy Gou továbbra is sokszínűségét bizonyítja: az időtlen R&B-vel árnyalt pophimnusz hűen tükrözi a Dél-Koreából származó, de Németországban élő művészt inspiráló sokféle zenei hatást. Ami pedig Lenny Kravitz vokálját illeti, a dalban az előadó egy olyan oldalával találkozhatunk, amit eddig ritkán hallhattunk.

Peggy így mesélt a közös trackről: „A 90-es évek óriási hatással voltak a zenémre. Az emberek tudnak az akkori dance/house/rave szcéna iránti imádatomról, viszont arról kevésbé, hogy mindig nagy R&B-fan voltam, illetve nagy Lenny-rajongó is. Az ‘5’ című, 1998-as albumát – mely személyes kedvencem -, végtelenítve hallgattam, de az egész munkássága nagyszerű és időtlen. A közös dalunknál pedig bejött a stúdióba és varázslattá alakította a kezdetleges vokált, új dalszöveget is írt, és megalkotta ezt a hihetetlen gitárriffet. Az ‘I Believe In Love Again’ a pozitivitás és a remény erőteljes üzenetét hordozza, és reméljük, hogy mindenki meg fogja ezt érezni, aki meghallgatja.”

Az „I Believe In Love Again” Peggy Gou 2024-ben megjelenő debütáló albumának második kislemeze. Az „(It Goes Like) Nanana” című sláger méltó folytatása, mely külföldön és itthon is egyaránt letarolta a tánctereket, de még a rádiókat is.