Augusztusban még felléptek a Szigeten a Colosseumban, most azonban úgy döntött az egyik legismertebb német techno duó, hogy 2024-től külön utakon járnak. Marco Bläsi és Luigi Urban 2014-ben indították el  SHDW & Obscure Shape névre hallgató közös projektjüket, miközben két kiadó megalapítása (From Another Mind és Mutual Rytm) fűződik a nevükhöz. Saját szerzeményeik ezen túl olyan nagynevű kiadók gondozásában láttak napvilágot, mint péládul a Rekids, az Artscore, a Soma és a BPitch.

„Nem hoztuk meg könnyen ezt a döntést, és ez egy figyelemre méltó fejezet végét jelzi életünkben” – szólt a két stuttgarti bejegyzése az Instagramon. „Az elmúlt nyolc évben hihetetlen élményekben volt részünk, amikor együtt turnéztunk, felléptünk és zenéltünk. Egyszerűen hihetetlen a támogatás, amit kaptunk tőletek, a szervezőktől és mindenkitől, aki hitt bennünk. Mindannyiótoknak szívből jövő köszönettel tartozunk.”

2024-től Bläsi és Urban is szóló művészként folytatja zenei karrierjüket. Mindketten az eddig használt pszeudót – SHDW (Marco Bläsi) és Obscure Shape (Luigi Urban) – fogják használni. Közben már élesítették is az új közösségi média jelenlétüket, amit ITT és ITT tudtok elérni.