Aki figyelemmel kíséri a budapesti éjszaka történéseit, egészen biztosan találkozott már a Hidegvérrel, melynek közössége Budapesten tervezi és varrja kézi készítésű, limitált darabszámú ruha- és kiegészítőkollekcióit. Színeiben jellemzően a sötét tónusok dominálnak, de olykor megjelennek egyéb árnyalatok is, mintha reflektorok fényeit ölelnék magukba. Próbál lépést tartani napjaink utcai divatjával, mindeközben tiszteletben tartja a nagy elődok munkáit. A sötét tónusú, az avantgárd és az utcai divat mezsgyéjén mozgó darabokat 2016 óta hordja Magyarországon és külföldön többek között számos elektronikus zenei szubkultúra képviselője.

Szabó Tamás a Hidegvér egyik alapítója is hosszú évek óta, szoros szálakkal fonódik bele az éjszakába, ezért nem véletlen, hogy a legújabb kollekció bemutatójának helyszínéül az Aethert választotta, ami tökéletesen fejezi ki a Hidegvér stílusának a lényegét.

Pénteken ráadásul két legyet üthetünk egy csapásra, és még fizetnünk sem kell érte! Pénteken ugyanis már 20:30-kor kitárja kapuit az Aether. Azokat várják a nyitásra, akik előzetesen regisztrálnak a 21:00-kor kezdődő divatbemutatóra. A részvétel regisztrációhoz kötött, ami egyben az esti eseményre is ingyenes belépést biztosít. Fontos, hogy a regisztráció csak akkor érvényes, ha visszaigazoltad az eseményt és csak a bemutató előtt lehet a regisztrációt karszalagra váltani, utána már nem. A fashion show ideje alatt Living Totem felel a zenei aláfestésért.

A Hidegvér bemutatója után 23:00-tól ismét a zene lesz középpontban az Aether falai között. Az éjszaka fellépői – Detective Kelly, Cvrdwell, Atomik, DJ Syncbutton és Mankind – mindannyian a budapesti éjszaka elismert szereplői, az általuk képviselt sötét, karcos techno a legnagyobb összhangban illeszkedik a Hidegvér által képviselt stílushoz.

Regisztrálni EZEN a linken keresztül tudtok.
Ha lemaradnátok a bemutatóról és csak az esti bulira vennétek jegyet, akkor ITT tudjátok megtenni!
Ha pedig a Hidegvér kollekcióját nézegetnéd, akkor CSEKKOLD őket az Instán!

Borítókép: Aether FB