Ismét eltelt egy esztendő, idén ráadásul triplán is van miért ünnepelni június 1-én a Cruisin fedélzetén. 2024-ben ugyanis a mágikus 20-as számhoz ért az Ikrek bulisorozat. ahol a Truesounds TSapat két kapitánya, Peter Makto (46) és Gregory S (40) ünnepli a születésnapját!

Aki járt már Ikrek Bulin, nagyon jól tudhatja, hogy ez a party más, mint a többi. Mindig érezhető egyfajta emelkedett, ünnepibb hangulat, erre a bulira még a megszokottnál is nagyobb odafigyeléssel készül mindenki – legyen szó dj-ről és a közönség tagjairól. Különösen akkor, amikor két dupla jubileumot is ünnepelhetünk, hiszen 20 éve rendezték az első Ikrek Bulit, Gregory S pedig idén fog belépni a negyvenesek táborába.

Múlt hétvégén már kaphattunk némi ízelítőt abból, hogy mire számítsunk. A Truesounds Music 20 éves szülinapja ugyanis egészen elképesztő hangulatot és teltházat hozott. Igazi örömzenélésre van kilátás az Ikrek Bulin is, a születésnapi szettek alatt rendszeresen előkerülnek régi nagy himnuszok is. De nehogy azt higgyük, hogy ez az év csupán a múltba révedésről szól. Hamarosan érkezik ugyanis a TSaládfő által megálmodott CHAKRA BOOGIE hét részes sorozatának záró akkordja is. Peter Makto munkásságát ismerve azonban biztosak lehetünk benne, hogy jövőre is sok meglepetést rejt a tarsolyban.

Na de vissza a Cruisin fedélzetére! Idén is két színpadon fog szólni a zene. Az egyiken a két szülinapos (Peter Makto és Gregory S), valamint Mattan, Davko, és Justrice fog zenélni. A pihenni és hűsölni vágyókat pedig a ZENEBONA ROOM várja Matthew Sona, Liozen, Forkt, valamint a friss debütáns, ám annál tapasztaltabb Francis Horys & Saloky társaságában.

Eddig minden Ikrek Buli túlszárnyalta az előző év hangulatát, és a jelek szerint ez most sem lesz másképp. Idén ráadásul még gyorsabban fogynak a jegyek, a hírek szerint már csak alig néhány belépő vár gazdára. Ez az utolsó figyelmeztetés, ha most nem lépsz időben, akkor lemaradsz. Az esemény ugyanis bármelyik pillanatban sold out lehet!

A buli már délután 2-kor kezdetét veszi. Ne késs, mert a hajó délután 4-kor fut ki a Duna vízére, hogy aztán majd este 10-kor ugyanott kössön ki.

Esemény: https://www.facebook.com/events/3997703567123129
Jegyek: https://cooltix.hu/event/66015d62eaa1eb404e14f03e