A Tranzistor és a HYPNo csapata is régóta elköteleződött már a proper techno irányába. Fő bázisuk a Fabrika, ahol az elmúlt években több alkalommal is összehozták már a stílusra fogékony zenefanatikusokat. A fellépők listáját eddig a hazai kiválóságokra alapozták, ezúttal azonban emeltek a téten. Egyesítették erejüket és egy nemzetközi fellépőt hívtak meg headliner-nek.

Radical Axis friss és innovatív erőként emelkedett ki egy korábbi művészi identitás maradványaiból. Miután újraformálta magát elkezdte magvalósítani álmait, melynek eredménye egy azonnal felismerhető, hipnotikus hangzásvilág. Debütáló EP-je rögtön a Linear System által vezetett Modern Minimal címkéje alatt látott napvilágot, amit aztán négy remix követett olyan neves művészek tolmácsolásában, mint Linear System, Justine Perry, Ryogo Yamamori és Hakan Cepni. A „Final Destination EP” és a hozzá tartozó remixek széleskörű elismerést kaptak szakmai berkekben, és olyan nagynevű dj-k támogatását élvezték, mint például Richie Hawtin, Jonas Kopp, Takaaki Itoh, Pfirter, Amotik, vagy éppen Arnaud Le Texier.

Radical Axis az amszterdami SAE hallgatója. Az SAE Intézetet 1976-ban alapították, és a világ legnagyobb, iparágra koncentráló kreatív média oktatójává nőtte ki magát. Az SAE tantervét gondosan kidolgozták a vezető iparági szakemberekkel konzultálva, hogy megfeleljenek a globális kreatív médiaipar követelményeinek. Az SAE Intézet átfogó tanfolyam-portfóliót kínál a kreatív média területén (audio, film, animáció, játékfejlesztés, zenei üzlet és web), erős gyakorlati tudással.

De nem csak Radical Axis miatt lesz érdemes szombaton a Fabrika felé venni az irányt! A megfelelő fel- illetve levezetésért Bedux, Dorian Knox, Fourk, Yaknow, valamint a Tranzistor és a HYPNo két házigazdája Oxcart és Nøte fognak felelni.

A zene már este fél 11-kor elkezdődik és egészen reggel 8-ig fog tartani. Csatlakozni bármikor ér, a Fabrikában mostanában gyakran már az első órában és a zárás előtti percekben is ugyanolyan forró a hangulat, mint főműsoridőben.

Ha minőségi hangzásra (amiről a Corvintetőtől megörökölt Mogul Audio gondoskodik), illetve kellően barátságos és befogadó környezetre vágysz, akkor a Fabrikában a helyed! Az apró óbudai pinceklubban megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1505840536663166