Egy futó azt tervezi, hogy felállítja új Guinness-rekordot állítana fel a „leggyorsabb maraton DJ-zés közben” címmel.

Gus Fraser, a Jersey-i futó célja, hogy április 12-én teljesítse a 42 km távú futóversenyt, és miközben zenél 100 000 fontot szeretne gyűjteni a Cancer Research UK számára. Az adománygyűjtés édesapja emlékére szolgál, aki hasnyálmirigyrákban halt meg.

„Ez a futás több, mint egy rekordkísérlet; ez egy személyes keresztes hadjárat a rák ellen, amely betegség ma minden második embert érint” – írta az adománygyűjtő oldalon.

Fraser élőben fogja közvetíteni a futópartiknak nevezett edzéseit és magát a maratont is a Youtube csatornáján, Elmondása szerint immáron hat hónapja egyeztet a Guinnes World Records illetékeseivel.

Fraser azt is elmondja, hogy a Numark-kal közösen dolgozik a technikai részletek megvalósításán. A kivitelezés során és a futás alkalmából egy fotós hámját fogja használni és a tervek szerint egy tálca is épülni fog a kontrollernek.  az adománygyűjtés technikai oldalán, de egy fotós hámját fogja használni, és azt tervezi, hogy tálcát épít a paklikhoz. Korábban láttunk már hasonlót, néhány évvel ezelőtt volt egy angol srác, aki a nyakában hordott kontrollerrel sétálgatott és zenélt.

Forrás: [DJ Mag]