Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes Toth által alapított pozsonyi illetőségű kiadó célja, hogy nemzetközileg is meghatározó brand váljon belőlük a melodic / indie dance piacon. Az eddig megjelent EP-k azt mutatják, hogy jó úton haladnak, hiszen a Moodyverse által kiadott zenéket a stílus legnagyobbjai, mint például Tale Of Us, Mathame, vagy éppen Innellea pörgetik előszeretettel. 

A Moodyverse legújabb megjelenése április 26-án jött ki Baime tolmácsolásában, aki jól ismert névnek számít a koppenhágai underground körökben. Ő vezeti a szintén helyi illetőségű Blindfold Recordings-et, ahol korábban már Denes Toth is bejelentkezett egy saját szerzeménnyel.

Egy csodálatosan elbűvölő vokál , fémes perkusszív ütemek és szintetizátor hangok összegyúrásával keletkezett „Faster” az EP címadó zenéje, amit Eze Ramirez is megtámogatott.

Az argentin producer nemrég az Adriatique-féle Siamese Records-nál jött ki új zenével, az újraértelmezésében készült friss track végeredménye pedig egy főműsoridőben is bevethető örömzene, ahogy Denes Toth Denes verziója is felrobbantja a táncteret!

Hasonlóan katartikus élménynek ígérkezik a „Hessian„, az EP negyedik zenéje szintén Baime saját szerzeménye.

A ‘Faster’ sikeréhez még egy adalék: a track már a megjelenés napján bekerült 4 Spotify által válogatott playlistbe, ezeknek pedig majdnem 1 millió az összes elérése!

A stílusra fogékonyak számára erősen ajáljkuk az EP mind a négy szerzeményét. Tiszteld meg és támogasd a művészek munkáját azzal, hogy megvásárlod valamelyik szerzeményt, vagy akár az egész kiadványt, ha tetszik!

BAIME – Faster
Release Date: 2024-04-26
Label: Moodyverse
Catalog: MV005
Spotify + Beatport: http://fanlink.tv/MV005

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Moodyverse (@moodyversemusic) által megosztott bejegyzés