https://www.facebook.com/profile.php?id=100076263170470

5 éve a pilisborosjenői lankákon indult hódító útjára, mára a szcéna egyik meghatározó brandje lett. A House Piknik – bár belekóstolt télen a klubrendezvényekbe – mindig a napfény, vidámság, örömtánc és nappali bulik világában érezte jól magát. Így lesz ez május 18-19-én a Budaörsi Reptéren is, ahová egy egész dzsungelt építenek.

20 méter széles színpad, 14 méter magas LED vulkán, vízesés, 40 darab pálmafa, két teherautónyi dzsungel dekor. A brand már egy teljes raktárat tart fent, és repertoárjuk csak bővül, a Nagy Pikniken pedig mindent bevetnek, hogy lenyűgözhessék a közönséget.

Eszerint válogatták össze a fellépőket is: CLOONEE a világsztárság kapujában Las Vegas-i rezidenciával, Coachella, Kappa Future, Music On főidőkkel és Beatport #1 megjelenésekkel az idei év valószínűleg legfelkapottabb tech house előadója lesz. Mellé csatlakozik a spanyol elrow rezidens RAFA BARRIOS és a House Piknik DJ csapata.

A csapat nem áll meg itt, ha már ott lesz az a 14 kamionnyi technika, miért ne húzzanak a 19-re lapot: megtoldják a Pikniket még egy nappal, és egy merőben más zenei stílussal.

Az Afterlife korunk egyik legismertebb brandje hatalmas rajongásnak örvend itthon is. A kiadó repertoárjából érkezik a Magyarországon évek óta nem járt duó a WOO YORK, akik egy 90 perces LIVE szettel készülnek. Emellett HUNTER/GAME, DENIS HORVAT, magyar oldalról pedig Peter Makto és a feltörekvő Budai House Clique is képviselteti magát. Ne felejtsétek, a hétfő munkaszüneti nap!

Ez a rendezvény azonban  nem csak a zenéről szól. Lesznek food truckok, vizipipa és az egészségünk megőrzésének érdekében anyajegyszűrést is igénybe vehetnek a látogatók ingyenesen, bőrgyógyászok közreműködésével.

A piknik életérzés a gyerekeké is: nappal animátorok, ugrálóvár, buborék show és arcfestés is várja a legkisebbeket.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ha már repülőtér, akkor adja magát a kérdés. Sétarepülés? Igen, lesz! 

A Piknik csapata vár mindenkit szeretettel a pünkösdi hosszú hétvégén.

Jegyek: https://cooltix.hu/event/65ae8d37f0a7c4357d358df3
Esemény: https://www.facebook.com/events/1903597913371763

House Piknik Management: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076263170470
House Piknik Pilisborosjenő: https://www.facebook.com/housepiknikpilisborosjeno
House Piknik Insta: https://www.instagram.com/house_piknik/