Május első hetével elindult a teraszszezon az A38 Hajón. Keddtől vasárnapig 17:00 és 22:00 óra között különböző elektronikus zenei bulisorozatok diktálják a tempót innentől fogva egészen októberig.

Kedd – Tuesday Madness

Keddenként a Truesounds Music és a Zenebona Records hétköznapi bulija, a Tuesday Madness foglalja el az orrteraszt. Organic, deep, progressive, melodic house és techno ritmusok várják a már hét elején bulizni vágyókat.

Peter Makto – Tuesday Madness LIVE DJ set @ A38 Ship – Terrace (2022 July)

Szerda – Hot Spot

Félúton a hétvége felé a Hot Spot tekeri fel hangerőt a Next Level jóvoltából. Trap, melodic riddim, future bass, bass house, dnb, riddim, dubstep és társaik gondoskodnak a hangulatról.

Csütörtök – Fine Selection

A Fine Selection mára már az egyik meghatározó eleme Budapest színes elektronikus zenei szcénájának. Csütörtökönként a zeneileg underground house & minimal vonalra fókuszáló bulisorozat olyan hazai es külföldi zenészeket vonultat fel, mint például, Monoclick, Electric Boutique, Robert Dobak, Jaffa Surfa és Attic Ears.

RTS.FM Budapest x Fine Selection #136 • Season Opening – Monoclick b2b Electric Boutique @ A38 Ship

Péntek – Friday

Péntekenként a dallamos drum & bass rajongói találják meg a kedvenceiket a Bladerunnaz Friday sorozatában, ahol régi és új dallamok is egyaránt helyet kapnak. 

Május 11. – Lick the Click! 

Idén havi rendszerességgel érkezik a Lick the Click! szombat délutánonként. Egyszerre két helyszínen, az orrteraszon és a tetőteraszon is lehetőség van a hétvégi lazulásra. Biztoskezű rezidensek, hazai és nemzetközi vendég DJ-k a főként house és techno világából a Lick The Click és a LavaLava csapatok szűrőjén keresztül.

Isu | Lick The Click! Sunburst x Alkotótábor After w/Pablo Bolivar | 05.08.2023

Május 12. – House of Bass

Havi egy vasárnap az orrteraszon a House of Bass pörgeti a house ütemeket. A zenei  felhozatalban jelentős szerepet kapnak a bass house, tech house és bassline, de felcsendülhetnek afro és deep dallamok is.

Május 18. – Selecta On Board

A croydoni életérzéssel megtöltött Selecta on Board második felvonásán, ezúttal az UKF és NightBass-ből is ismert, új hullámos garage sztár MPH üti fel a beateket. Az estéhez a rezidens baeker és quera mellett a pécsi Csapos és Buckhat is csatlakozik egy rendhagyó garage szettel..

Május 19. – Lidokain Klub

Minden második vasárnap a Lidokain Klub teszi a pontot a hétre Naga és Peter Bernath dübörgő djzésével.