A nemrégiben újra indult MAF TV legújabb adásában ezúttal egy hazai dj páros érkezett vendégségbe. Igazán változatos szettet pakoltak, volt benne egy csipetnyi dub, funky, acid house, de a fő csapásirány a minimal.

Tomi és Roli (ebből már nem nehéz kitalálni, honnan kapta nevét a formáció) nevéhez fűződik a Deep’n Dive nevű kollektíva életre hívása. A dj-zés mellett zeneírással, rendezvényszervezéssel is foglalkoznak, és egyre nagyobb figyelmet kap a kiadó is, amit a covid ideje alatt indítottak és már a nyolcadik megjelenésükön vannak túl – bemutatva a house széles spektrumát, minden zsánerből egy csipetnyit. A kiadó egy igazi szerelemprojekt számukra. A csapatot egyébként összesen hárman alkotják. Manó foglalkozik a mastereléssel.

Az első bulit a hármashatárhegyi fakilátón csinálták, ami annyira jól sikerült, hogy a folytatás egyből adta magát! A fő zászlóshajónak számító Deep’n Dive mellett elindítottak egy kisebb léptékű sorozatot, a Fresh’n Juicy-t. A különbség a méretben és technikai részletekben (hang és fény) rejlik. Elég jól értenek ezekhez, a Bánkitón és a Gólem Fesztiválon például ők feleltek 1-1 színpad teljes kialakításáért. Fő budapesti bázisok: Pavilon és Viadukt.

Jövőbeli terveik között szerepel külföldi bookingok intézése, a kiadó szintjén pedig tovább folytatni az eddig megkezdett irányvonalat. Szeretnének még több teret adni a náluk megjelent zenészeknek.

Arra a kérdésre viszont nem nagyon tudtak határozott választ adni, hogy mit csináltak volna másképp. Nagyon jól tudnak érvelni és vitatkozni egymás között. Éppen ezért szerencsés, hogy hárman vannak, mindig érvényesülhet a többség akarata.

A feltörekvő fiataloknak pedig azt, üzenik, hogy „hallgassuk meg egymást, segítsük egymást kölncsönösen!”