Márciusban debütált a legjelentősebb hazai tradicionàlis goatrance csapat, a Lunar 604 events új partysorozata a Fabrikában. Az esemény óriási sikerrel zárult, ugyanis már elővételben elkelt az összes jegy. És hogy miben rejlik a A Phoria! névre keresztelt, a classic, hard, acid és uplifting és neo trance műfajokat felvonultató esemény sikere? Öt pontban gyűjtöttük össze azokat az indokokat, amiért semmi esetre sem érdemes a távolmaradás mellett dönteni!

1. A Lunar604 által szervezett goatrance bulik hagyomànyosan gyakran zàrulnak trance dominàns szettekkel, és az ott megélt élmények utàn mindig felmerült bennük, hogy jó lenne mindennek egy teljes estét szentelni.

2. A zseniálisan sikerült télbúcsúztató buli után nem volt kérdés, hogy a klubszezon végén megismétlésre kerül az euforikus transzélmény. Mindenki óriásit töltődött, aki ott volt legutóbb. Tovább folytatják a megkezdett úton, ezúttal már igazi tavaszi-nyári hangulatban!

3. A Fabrika underground közege pedig ideàlis terep lesz a műfaj underground hőskorànak újraéléséhez, miközben a dj-k nagyon is kurrens zenékkel készülnek.

4. A rezidensek mellett a vendégfellépő ezen az estén egy igazi régi motoros, a goa partyk epikus trance zárószettjeinek specialistája, Lucky lesz!

5. 90 fős létszámlimit gondoskodik a kényelmes szórakozásról! A megfelelő hangzásról a Corvintetőről megörökölt Mogul Audio ládák gondoskodnak, a kellő audiovizuális élmény megteremtéséről pedig a falakon végigfutó LED-csíkok egész sora gondoskodik. Minden adott tehát, hogy ismét elvesszünk térben és időben!

Ez nem egy megszokott esemény, amiből tucatnyit rendeznek minden hétvégén a városban. Ha lemaradsz, akkor nem lesz módod egyhamar pótolni!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1876251586176015
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6626028cd0a33c0a72108a30