A Kaliforniában megrendezett Coachella a világ egyik elsőszámú fesztiválja. Grimes nevét eddig leginkább Elon Musk volt párjaként ismerhettük, a kanadai énekes / dj a legfrissebb hírek szerint már a Tale Of Us-t erősítő Anyma oldalán vigasztalódik.

Grimes egyébként 10 évvel ezelőtt már letarolta a világhálót a dj produkciója miatt, akkor azonban még inkább pozitív értelemben, miután széttrolkodta a Boiler Room egyik adását.

  Petíció indult Grimes tavaly széttrolkodott Boiler Room-os szettje ügyében

Most hétvégén viszont olyat tett. ami után minden jóérzésű zenefanatikus csak a fejét fogja. Eljutottunk volna már tényleg a falig? Vagy van még ennél is lejjebb?

Történt ugyanis, hogy Grimes kénytelen volt idő előtt félbeszakítani a dj szettjét, miután kifogott rajta a technika, a jelek szerint pedig úgy tűnik, hogy nem tud hallás alapján keverni.

Állítása szerint a pendrive-on szereplő zenék nem voltak megfelelően szinkronizálva és dupla sebességgel indultak el, ami megoldhatatlan feladat elé állította Grimes-t a színpadon. Nem tudott úrrá lenni a helyzeten, ezért mikrofont ragadott, bocsánatot kért és bemondta, hogy innentől nem csak egymás után fogja lejátszani a zenéket, mindenféle átkeverés nélkül.

Mint kiderült, nem is ő maga válogatta össze és analizálta a zenéit a Rekordbox program segítségével. Ez pedig nemhogy súlyos felkészületlenségre vall, hanem újabb bizonyíték a zeneipart napjainkban leuraló hamis próféták ellen.