A német származású, egészen pontosan nürnbergi illetőségű djane mára a legsikeresebb techno dj-k táborát erősíti. Az elektronikus zenével Zürichben került közeli kapcsolatba, ahová az akkori párja miatt költözött. A 20 Minuten-nek adott interjújában elárulja hogyan viszonyul a drogokhoz, és mennyit lehet keresni dj-ként.

Bár az akkori kapcsolata nem tartott sokáig, azonban a zene iránti szenvedélye megmaradt. Sorra járta a bulikat, és szívesen látták a tánctéren, de amikor saját maga is dj-zni kezdett volna, akkor nem igazán számíthatott a barátai segítségre, így többnyire Youtube-videók által ismerkedett meg a dj-zés technikai részével.

Azóta sok minden megváltozott, a világ legnépszerűbb fesztiváljain lép fel, mint például a Tomorrowland nagyszínpada, ahol 10 000 ember előtt zenélt. Az általa lejátszott zenék többsége saját szerzemény.

Lily Palmer a kábítószerekről is kifejtette véleményét. Elmondása szerint ő maga nem szerhasználó, de nem ítél el senkit, aki viszont igen. Férjével, Egbert-tel azonban már kipróbálták a DMT-t és az Ayahuasca-t.

Ügyel arra, hogy egészségesen éljen és minél tudatosabban étkezzen. Alkoholt szinte alig fogyaszt. Hogy pontosan mennyi pénzt kap egy fellépésért, azt nem osztotta meg, azonban a menedzsere annyit elárult, hogy öt számjegyű összegről van szó. Lily Palmer elmondása szerint összesen 10 ember van a csapatában, akiknek fizetést ad.

Lily Palmer és Egbert egyébként mindössze 20 percnyire laknak az amszterdami Schiphol reptértől, ami igazán ideális, ha ilyen sokat vannak úton. Más esetben azonban már kiköltöztek volna a természetbe. Szabadidejükben kiteszörföznek és lovagolnak.

Borítókép: Lily Palmer Press Photo