Kategóriák: Programajánló

Bemutatjuk Rodriguez Jr. 4 legjobb live elkövetését

A francia producer alighanem az egyik legjobb élőzve fellépő a szcénában.

A francia elektronika évtizedek óta mesteri és nem ismer határokat. Ha valaki egy ilyen kultúrában nő fel és van érzéke a zenéléshez, akkor egyenes út vezet oda, hogy tébolyultsága igazi művészetté váljon. Valószínűleg így történhetett ez Olivier Mateu-vel is, aki ma a franciák egyik legismertebb fellépője, aki mindig extra live szettekkel készül.

Akinek ez a név nem volt ismerős, annak egyértelműsítjük, hogy Rodriguez Jr.-ról van szó, aki augusztus első szombat nappalát, lehetőség szerint naplementéjét festi majd alá a Cinematiné 21. kiadásán.

A szintetizátorai és moduláris cuccai között elveszni szerető forma, bár leginkább stúdiójában, teljes eszköztára között érzi magát jól, azért onnan kimozdulva is szereti megtáncoltatni a kellemes house darabokat szerető népet, akik sorra megfordulnak utána világszerte.

Kiadói otthona az első albumának is helyet adó Mobilee Records, de melodikus house és techno zenéit fellelhetjük az Anjunadeep, a Stil Vor Talent, a Toolroom, a Natura Viva, az Armada, de még a Bedrock címkéi alatt is.

Mi most azt tűztük ki célul, hogy augusztus 3-i fellépése előtt 4 legjobb live szettjét adjuk közre, melyben az ötödik majd az lesz, amit nálunk ad, Eelke Kleijn társaságában. Jegyeket ér már most megváltani, itt pedig szóljon a végtelen dallam áradat.

 

Rögtön egy fantasztikus live áramlattal indítunk, mely már 5 éves, de igazi kortalan összehatást gyakorolt az akkori közönségre, úgyhogy milyen jó, hogy rögzítve lett!

A világszerte népszerűségnek örvendés azt is eredményezi neki, hogy Solomun saját ibizai estjén is vendégül látja.

Olykor még saját eventjei is akadnak, ahova például kedvenc énekes-zenész társát, Liset Alea-t is megával viszi. Na, ez aztán az igazi élő elektronikus zenei koncert!

Így tett akkor is, amikor a Cercle 2017-ben meghívta műsorába és a Franciaország északi partján található Étretat városka partján lévő sziklán vették fel, ahogy másfél órán keresztül együtt hullámoznak az alattuk mozgó víztömeggel. Elképesztő látvány és zenei hatás!

Marcell

Legfrissebb posztok

10 zene, ami idén már 20 éves!

Május 1-én volt 20 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. A kerek évforduló alkalmából…

3 nap ago

Indusztriális, proper és hard techno lesz szombaton a Fabrikában!

Egy valódi indusztriális, proper és hard techno invitálunk benneteket szombaton Budapest legőszintébb szobaklubjában, az ellenkultúra…

3 nap ago

„Nem egy vadidegen ember vagyok, aki továbbáll” – kiállítás nyílik Bertók Kriszti fotós emlékére

„Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő…

4 nap ago

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

6 nap ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellépője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

6 nap ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

7 nap ago