Kategóriák: Programajánló

Enzo Siragusa indítja Budapest friss klubjának house sorozatát

A HEAVEN tánctere tökéletes helyszíne lesz ennek a remek zenei találkozásnak!

Még csak alig pár hete, hogy megnyitott Budapest legújabb tágas, belvárosi szórakozó tere, a Heaven Club, már olyan programot kapunk a szervezőktől, ami a minőségi vonalról érkező house egyensúlyozásra épít.

A sorozat fantázianeve a Paraíso, mely a house paradicsomi hangulatát hivatott közvetíteni a maga felszabadult légkörével, az európai színvonalú klubfeltételekkel, extra látvány- és show elemekkel kiegészítve a fellépők által megteremtett atmoszférát.

Első alkalommal rögtön a Londonból érkező Enzo Siragusa-val léphetünk ki a megszokott hétköznapokból, aki állandó nemzetközi jelenléte mellett szülővárosának fontos szereplője, már, ami az elektronikus zenei színteret illeti.

Enzo nem csak a Fuse London rezidense, valamint a Fuse kiadó termékeny producere, hanem a Fuse London party sorozat indítója is. A több soron történő zenei tevékenység mellett ugyanakkor volt ideje arra is, hogy idén elkészüljön első albuma is. Az ’A Decade Of Rave’ jól jellemzi stílusát, ami a deep house-tól egészen a könnyebb techno ütemekig bármikor kiterjedhet.

Izgalmas, egyben örömteli szettre számíthatunk tőle október 11-én, pénteken éjszaka, és az is fontos tudnivaló, hogy ezen az éjszakán három hazai house őrült is csatlakozik mellé a Heaven pultjában.

Jaffa Surfa talán a legszélesebb körben ismert house szelektorként kiváló társa lesz a közönség táncos utaztatásában, míg a MOOD sorozat két house zsonglőre, Stereostrip és Teomo is elhúzza majd a hevesebb hangulatot eredményező megindításait.

A remek hétlevezetésre már elővételben kaphatók jegyek, ami után már csak be kell sétálnunk az 5. kerületi Deák Ferenc utca 5. szám alatt található klubmenyországba!

 

 

Sajtokozlemeny

Legfrissebb posztok

10 zene, ami idén már 20 éves!

Május 1-én volt 20 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. A kerek évforduló alkalmából…

7 óra ago

Indusztriális, proper és hard techno lesz szombaton a Fabrikában!

Egy valódi indusztriális, proper és hard techno invitálunk benneteket szombaton Budapest legőszintébb szobaklubjában, az ellenkultúra…

10 óra ago

„Nem egy vadidegen ember vagyok, aki továbbáll” – kiállítás nyílik Bertók Kriszti fotós emlékére

„Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő…

1 nap ago

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

4 nap ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellépője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

4 nap ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

4 nap ago