Kategóriák: Hírek

Hajónapló Eklektronika: új elektronikus zenei sorozat az A38 Hajóról

Az új széria Budapest és az ország underground elektronikus zenei színterét hivatott minél szélesebb spektrumban bemutatni, teret adva olyan produkcióknak is, akiket csak klubok félhomályából ismerhet a közönség. Az aktuális adások minden héten csütörtök estétől követhetők a Hajónapló YouTube csatornáján.

Az A38 Hajó Panorámastúdiójából minden héten új részekkel jelentkező Hajónapló Eklektronika a magyarországi underground elektronikus zenei szcénák megismertetését tűzte zászlajára. Szcéna helyett szcénák, hiszen nincs olyan ernyő, amely alá be lehetne tenni az elektronikus műfajban alkotó live acteket és DJ-ket Magyarországon. Éppen ezt a sokszínűséget ismerhetjük meg a héten tizedik adásához érkező sorozatban.

Az eddigi részekben számos stílus képviseltette magát a basszus zenéktől a techno-n át a hip-hopig, a csütörtökön érkező videóban például a főként house vonalon mozgó Pizza Amore duó szettjét hallhatjuk majd.

Bevezetett és feltörekvő nevek egyaránt szerepeltek már az első epizódokban. A Hajónapló csatornáján megtekinthető a hazai hip-hop szcéna évtizedes múlttal rendelkező szervező-előadója, Cadik szettje, vendégeskedett a sorozatban a lemez-és szintetizátorgyűjtő Galactic Jackson, és olyan, az elmúlt pár évben felbukkanó nevek videóit is megtaláljuk, mint Siaga vagy a rengeteg kütyüvel operáló LAU live actje.

A sorozat különlegessége, hogy az elektronikus zenével foglalkozó műfajoktól eltérő módon interjúk is készülnek a fellépőkkel. Az eddigi vendégekkel készült beszélgetések ezen a linken, a teljes zenei szettek pedig itt tekinthetők meg a Hajónapló YouTube csatornáján.

Részletes program, bőséges információk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. Interjúk, hírek, premierek az A38 Hajó blogján. A koncertre jegy vásárolható bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó orrteraszán gyújthatnak rá.

bendover

Legfrissebb posztok

10 zene, ami idén már 20 éves!

Május 1-én volt 20 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. A kerek évforduló alkalmából…

2 nap ago

Indusztriális, proper és hard techno lesz szombaton a Fabrikában!

Egy valódi indusztriális, proper és hard techno invitálunk benneteket szombaton Budapest legőszintébb szobaklubjában, az ellenkultúra…

2 nap ago

„Nem egy vadidegen ember vagyok, aki továbbáll” – kiállítás nyílik Bertók Kriszti fotós emlékére

„Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő…

3 nap ago

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

6 nap ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellépője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

6 nap ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

6 nap ago