Az új széria Budapest és az ország underground elektronikus zenei színterét hivatott minél szélesebb spektrumban bemutatni, teret adva olyan produkcióknak is, akiket csak klubok félhomályából ismerhet a közönség. Az aktuális adások minden héten csütörtök estétől követhetők a Hajónapló YouTube csatornáján.

Az A38 Hajó Panorámastúdiójából minden héten új részekkel jelentkező Hajónapló Eklektronika a magyarországi underground elektronikus zenei szcénák megismertetését tűzte zászlajára. Szcéna helyett szcénák, hiszen nincs olyan ernyő, amely alá be lehetne tenni az elektronikus műfajban alkotó live acteket és DJ-ket Magyarországon. Éppen ezt a sokszínűséget ismerhetjük meg a héten tizedik adásához érkező sorozatban.

Az eddigi részekben számos stílus képviseltette magát a basszus zenéktől a techno-n át a hip-hopig, a csütörtökön érkező videóban például a főként house vonalon mozgó Pizza Amore duó szettjét hallhatjuk majd.

Bevezetett és feltörekvő nevek egyaránt szerepeltek már az első epizódokban. A Hajónapló csatornáján megtekinthető a hazai hip-hop szcéna évtizedes múlttal rendelkező szervező-előadója, Cadik szettje, vendégeskedett a sorozatban a lemez-és szintetizátorgyűjtő Galactic Jackson, és olyan, az elmúlt pár évben felbukkanó nevek videóit is megtaláljuk, mint Siaga vagy a rengeteg kütyüvel operáló LAU live actje.

A sorozat különlegessége, hogy az elektronikus zenével foglalkozó műfajoktól eltérő módon interjúk is készülnek a fellépőkkel. Az eddigi vendégekkel készült beszélgetések ezen a linken, a teljes zenei szettek pedig itt tekinthetők meg a Hajónapló YouTube csatornáján.

Részletes program, bőséges információk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. Interjúk, hírek, premierek az A38 Hajó blogján. A koncertre jegy vásárolható bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó orrteraszán gyújthatnak rá.