Bő két évvel ezelőtt írtunk először AESZTETIK munkásságáról. A budapesti dj / producer 2019 tévedt le először egy illegál rave-re, ami annyira megtetszett neki, hogy onnantól kezdve a techno jelentette számára a fő csapásirányt. Azóta egyre nagyobb nevet szerzett magának a budapesti éjszakában, de több alkalommal zenélt már külföldön is, többek között Prágában (Fuchs2), Münchenben és Berlinben.

Közben pedig producerként is aktív, sorra írja az új zenéket, a legújabb release egy berlini illetőségű kiadó, a New Glam gondozásában látott napvilágot. A tőle megszokott groovys, oldschool beütésű hangzáshoz képest ezúttal egy keményebb, indusztriális jellegű anyaggal jelentkezett. A Rattlesnake címre elkeresztelt EP volt a New Glam 16. megjelenése a sorban, a lemez három original mellett egy remixet is tartalmaz.

megkeresett Instagram-on egy belga srác aki a New Glam kiadót csinálja. Az EP neve onnan jött, hogy alapból egy zenével kezdtem. Ez az első zene, Rattlesnake 1 ami egy régebben kiexportált projektemből született. Néha kiszoktam menteni egy-egy projekt sávjait és később felhasználom őket.”

– avatott be AESZTETIK a megjelenés részleteibe.

Ha tetszik, akkor támogasd a művész munkáját azzal, hogy megvásárlod a zenét!

AESZTETIK legközelebb a primate.hu által megálmodott Kindergarten következő eseményén fog pult mögé állni, ami március 22-én lesz a Fabrikában.