Kategóriák: Lemezajánló

Tíz év után új zenével jelentkezik a Faithless

A Faithless visszatért! Tíz éve vártunk már erre a pillanatra, ugyanis azóta nem adtak ki új zenét. A “This Feeling” (ft. Suli Breaks und Nathan Ball) című szerzemény ma jelenik meg a BMG gondozásában. A videóklip különlegessége, hogy tegnap mutatták be a Landmrk nevű platformon, amikor is a nap már az egész világon lement. Ehhez az Európai Úrügynökség adatait használták fel.

A Faithless egy brit elektronikus zenei együttes Londonból, ami 1995-ben alakult. A zenekar ismertebb számai közé tartozik az Insomnia, a God is a DJ és a We Come 1. A zenekar 2011-ben jelentette be feloszlását, de később 2015-ben újraalakult a korábbi tagokkal. Az együttest jelenleg hárman alkotják: Maxwell Fraser, művésznevén Maxi Jazz, Ayalah Deborah Bentovim, művésznevén Sister Bliss, valamint Rowland Constantine O’Malley Armstrong, művésznevén Rollo. Korábban rengeteg alkalommal zenéltek Magyarországon is.

A „This Feeling” igazán aktuális témát boncolgat. Egy baráti társaságról van szó, akik újra élvezik az életet és a szabadságot a karantén után. Együtt lógnak, miközben a nap feljön, illetve lemegy. A videót az elmúlt hetekben forgatták Londonban. Josh Cole rendezte, akinek korábbról a „Rudimental – Not giving„, illetve a „Chase & Status – Not giving in” képsorait is köszönhetjük.

A https://asthesunsets.world/ további exkluzív tartalmat kínál. A zene már több pozitív visszhangot is kapott, többek között Pete Tong részéről, aki beválasztotta az alkotást az “Essential New Tune” szelekciójába. Hallgassuk is meg!

bendover

Legfrissebb posztok

10 zene, ami idén már 20 éves!

Május 1-én volt 20 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. A kerek évforduló alkalmából…

1 nap ago

Indusztriális, proper és hard techno lesz szombaton a Fabrikában!

Egy valódi indusztriális, proper és hard techno invitálunk benneteket szombaton Budapest legőszintébb szobaklubjában, az ellenkultúra…

1 nap ago

„Nem egy vadidegen ember vagyok, aki továbbáll” – kiállítás nyílik Bertók Kriszti fotós emlékére

„Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő…

2 nap ago

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

5 nap ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellépője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

5 nap ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

5 nap ago