Kategóriák: Hírek

Dave Clarke teljesen kiakadt azokra a DJ-kre, akik Indiában vállaltak fellépést

Indiában az elmúlt héten sorra dőltek meg a koronavírus járvány újonnan regisztrált fertőzötteinek napi rekordjai. A mintegy 1,3 milliárd lakosú, a világ második legnépesebb országának számító Indiában már 20 millió fertőzöttről tudni, a vírus okozta betegségnek több, mint 200 ezer halálos áldozatát regisztrálták, ám a valós számok vélhetően ennél sokkal magasabbak. Egészségügyi szakértők vélekedése szerint túl hamar lazítottak Indiában a járványügyi korlátozásokon, miután az ország eddig viszonylag enyhén vészelte át a járványt, de az új mutációt is felelőssé teszik a drasztikusan megugrott számokért.

A közösségi oldalakat figyelve feltűnhetett már, hogy a helyzet ellenére számos DJ repült már az idén Indiába csak azért, hogy zenélhessen. A mindig kritikus hangvételt megütő Dave Clarke ezúttal sem hagyta annyiban a dolgot, Kiposztolt ugyanis egy képet, amiben kigúnyolta azokat a fellépőket, akik a jelenlegi helyzet ellenére sem tudnak lemondani a gázsiról.

Közzétette: Dave Clarke – 2021. április 20., kedd

„Minden nemzetközi DJ, aki részt vesz az ilyen eseményeken, a szcéna legutim részének levesébe köpik bele […]. Idióták, ha így viselkedsz, csak még rosszabbá teszed az egész helyzetet […] Mindannyian szeretnénk már újra bulizni, de az ilyen események létrehozásával csak azt fogjuk elérni, hogy még később jön el az újranyitás ideje”

A Business Techno nevű Instagram oldal pedig arról írt, hogy december óta követik figyelemmel az Indiában megrendezett eseményeket. Ezek szerint sok DJ akár 4-5 fellépést is vállal az indiai turné ideje alatt. Idén többek között Sven Väth, Deborah de Luca, Nastia, Stephan Bodzin, Mind Against, Jamie Jones vagy éppen Dixon is fellépett már Indiában.

 

Gombas Peter

Legfrissebb posztok

Indusztriális, proper és hard techno lesz szombaton a Fabrikában!

Egy valódi indusztriális, proper és hard techno invitálunk benneteket szombaton Budapest legőszintébb szobaklubjában, az ellenkultúra…

37 perc ago

„Nem egy vadidegen ember vagyok, aki továbbáll” – kiállítás nyílik Bertók Kriszti fotós emlékére

„Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő…

21 óra ago

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

4 nap ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellépője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

4 nap ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

4 nap ago

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

7 nap ago