Kategóriák: Programajánló

Magasabb sebességre kapcsol a Together formáció, ezúttal a madridi Th3 Oth3r-t és Peter Maktot látják vendégül az Orfeum falai között

Február 12-én, szombaton, harmadik alkalommal áll össze a Together névre keresztelt összefogás. Az előző két alkalommal feltűnt már a Secret Factory, az Indigo Theory, Erich Von Kollar, SLP és Kornwall is, az alapfelállásnak számító Baecker, Donald Sikur, TOBAK mellett. Ezen a szombaton pedig Madrid éjszakai és elektronikus életének egyik meghatározó alakja Th3 Oth3r érkezik, akit Peter Makto követ majd a dj pultban, egészen a buli végéig.

A helyszín a már jól ismert Orfeum, a Corinthia Hotel aljában, ami az előző két alkalommal bizonyította már, hogy semmit sem vesztett egykori fényéből, kompromisszummentes hangzással és hangulattal várja a vendégeket.

Th3 Oth3r vendégszereplése azért is érdekes, mivel az életútja végigjárja az elektronikus zene főbb állomásait. 1996-ban kezdett mixelni, majd a következő 10 évben Spanyolország összes jelentősebb klubjában megfordult, többek között a Groove Dance Club-ban vagy a Keeper Madrid-ban is. Egy tudatos döntés eredményeképp 2006-ban karrierje fordulóponthoz érkezett. Elkezdett a studiómunkáira koncentrálni, elindította a “La Cosa Nostra” rádióműsorát, amit még abban az évben a legjobb rádióműsornak választott a Deejay Magazine Spanyolországban. Klub fellépései ezekben az időkben megritkultak, de még így is olyan helyeken tette tiszteletét mint a Pacha Madrid, Fabrik, La Riviera vagy az Ibizai keménymagot tömörítő B12 vagy a Veto.

Mindezek mellett egy ízig vérig elektronikus zenei arcról van szó. 18 éve tanít az ország legnagyobb produceri iskolájában, music production, mixing, mastering témákban, kezeli a saját kiadóját (Ephemeral), jelentetett meg az Innervisions kiadónál és dolgozott olyan nevekkel mint, Ame, Dixon vagy éppen Black Coffee.

Tehát most szombaton érdemes lesz ellátogatni a harmadik Together bulira, ahol ezúttal igazi ínyencségekkel várnak titeket a srácok.

Th3 Oth3r – On my way to Budapest: (Igen, mint a régi szép időkben, Edgar összedobott egy before mixet a bulihoz 🙂 

Sajtokozlemeny

Legfrissebb posztok

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

11 óra ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellőpője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

12 óra ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

16 óra ago

3 analóg live act is hallható lesz ma éjjel a Fabrikában!

A proper techno rajongói igazán el vannak kényeztetve mostanában, hiszen az óbudai harisnyagyárban ma és…

4 nap ago

Az elmékbe hatolva: Interjú a budapesti Walk In Mind duóval

Minden egy Purple Noise bulival kezdődött a Secret Room-ban. A többi mondhatni már történelem, hiszen…

4 nap ago

Új nagyszínpados fellépőt, és számos új fejlesztést jelentett be a Sziget

Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első…

5 nap ago