Kategóriák: Programajánló

Az Omszki-tó partján fog zenélni július 23-án a Bedrock legendája

2021-ben az Omszk-i Wakeboard centrum területén egy szűkebb baráti körnek tesztjelleggel rendezett open air party annyira jól sikerült, hogy a szervezők idén szerettek volna mégjobban kedveskedni az ott jelen levő társaságnak. Így jött az ötlet, hogy idén meghívják Jimmy Van M-et és Erich von Kollart.

Jimmy Van M aligha szorul különösebb bemutatásra, pályafutása több mint két évtizedet ölel fel. Kiadványai elsősorban a John Digweed által menedzselt Bedrock, vagy Guy Mantzur Plattenbank nevű kiadójának termékei. Noha az utóbbi időben nem igazán volt aktív a stúdióban, legutolsó kislemeze 2018-ban látott napvilágot. Mégis az ő nevéhez köthető a sokak által csak “minden idők legjobb mixlemezének” tartott Bedrock: Compiled And Mixed By Jimmy Van M, amely idén már az USA-ban is nagykorúnak számítana.

Ezidő alatt többször is járt már hazánkban, legutóbb 2017-ben mégpedig egy Global Underground parti keretein belül. Az esemény a pesti belvárosban, a korábbi Cinema Hallban került megrendezésre. De fellépett korábban Győrben és Kiskunhalason, sőt a budapesti agglomeráció keleti részén, Mendén is. Júliusban pedig a fővárostól északra, Budakalász szomszédságában látják vendégül őt az esemény szervezői.

Erich von Kollar pályafutása mint DJ nagyjából másfél évtizedre tekint vissza, ezidő alatt producerré is avanzsált, valamint saját kiadót indított, amely azóta is elég szép sikerekkel büszkélkedhet. A Proton rádió berkein belül saját rádió-showja van, valamint egyre több hazai rendezvényen találkozhatunk a nevével. Szerénységet mindvégig megőrizve bárki után kell is a pultba lépnie, szinte biztosan megállja a helyét, izgalmas és érdekes szettekkel készülve tartja fenn a közönség folyamatos figyelmét és érdeklődését.

A z Eclectica páros kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de több mint két évtizede a hazai elektronikus zenei élet szereplői. Nem igazán követnek egy irányt sem, a downtempotól a dallamosabb deep és enyhébb technoig repertoárjukban szinten minden megtalálható. Erről a tavaly februárban megjelenő 3mpora című nagylemezt meghallgatva mi meggyőződhettünk.

Az Omszki Wakeboard Centrum Budakalászon található, az Omszk-i tó partján, mely ideális vízi sportokra és pihenésre egyaránt. A lokáció tökéletes egy naplementés, könnyed kikapcsolódásra, ahol a zene mellett ki lehet próbálni a saját, főleg streetfood-ra épülő konyhát és a bár finom koktéljait egyaránt. A buli létszáma limitált, a helyszínre mindössze 300 fő válthatja meg a jegyét.

Esemény: https://www.facebook.com/events/586771706202807
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6291fc2fb94816166665c736

Gombas Peter

Legfrissebb posztok

10 zene, ami idén már 20 éves!

Május 1-én volt 20 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. A kerek évforduló alkalmából…

17 óra ago

Indusztriális, proper és hard techno lesz szombaton a Fabrikában!

Egy valódi indusztriális, proper és hard techno invitálunk benneteket szombaton Budapest legőszintébb szobaklubjában, az ellenkultúra…

19 óra ago

„Nem egy vadidegen ember vagyok, aki továbbáll” – kiállítás nyílik Bertók Kriszti fotós emlékére

„Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő…

2 nap ago

Denes Toth remixe is hallható a Moodyverse új megjelenésén

Pénteken látott napvilágot a Moodyverse legújabb megjelenése, ami immáron az ötödik a sorban. A Denes…

4 nap ago

Argentínából érkezik az Akvárium Lokál szombati fellépője

Argentína régóta nagyon jó hatással van a progressive house nemzetközi vérkeringésére. Jól tudják ezt a…

5 nap ago

Budapesti DJ zenél ma este a HÖR-ben!

A csempékkel díszített apró berlini stúdióban megfordult már a szakma apraja-nagyja, mióta elindult az adás,…

5 nap ago