Kategóriák: Hírek

Meghívták a finn miniszterelnököt a Sea Dance Fesztiválra a múlt héten kiszivárgott partyvideója után

A Sea Dance Fesztivál alapítója, Dušan Kovačević az Instagram-profilján keresztül meghívta Sana Marint, Finnország miniszterelnökét, hogy jöjjön el a fesztivál idei kiadására, és az egész szervezet képviseletében támogatását fejezte ki az elmúlt hetekben kialakult médiafelhajtás kapcsán. A finn miniszterelnöknek címzett meghívásában Kovačević kijelentette, hogy szeretné, ha a finn kormányfő nemcsak a Sea Dance, hanem az EXIT Fesztivált is meglátogatná jövő júliusban, hangsúlyozva, hogy az energiáját és pozitív hozzáállását szívesen látják az EXIT valamennyi fesztiválján. Emellett hozzátette azt is, hogy ez a hétvége a Sea Dance-en egészen biztosan melegebb lesz, mint a hévége Helsinkiben.

Az elmúlt napokban a közvélemény megosztottan helyeselte vagy épp elítélte a kiszivárgott videót, amelyen a finn miniszterelnök látható, amint egy baráti társasággal szórakozik és táncol. Ha közszereplőkről van szó, a magánélet és a közélet közötti határvonalak elmosódnak, de természetesen nekik is joguk van a szórakozáshoz és a jó időtöltéshez, ami biztosra vehető a Sea Dance Fesztiválon! Sana Marin számára is kiváló alkalom ez arra, hogy lássa az igazságot a balkáni vendégszeretetről és arról a pozitív energiáról, amely miatt oly sokan visszatérnek.

Montenegró homokos tengerpartján, Budva mellett, a Buljarica strandon augusztus 26-án kezdődik a Sea Dance Fesztivál, ahol a hangulatról olyan nevek gondoskodnak, mint Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Mahmut Orhan, Shouse, Mind Against, Dubioza Kolektiv,a Human Rias, Marko Nastić, Coues és még sokan mások!

Sajtokozlemeny

Legfrissebb posztok

Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába

Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az…

57 másodperc ago

Szombaton lesz a Kindergarten szezonzárója

Lassan végérvényesen beköszönt a nyári szezon. Az egyik szemünk örül, a másik viszont sír. Nagyon…

4 óra ago

Teljes a 9. Kerekdomb Fesztivál programja

A Kerekdomb Fesztivál szeptember 13. és 15. között összművészeti programokkal, különféle borkóstolókkal és dűlőtúrával várja…

2 nap ago

Kinek ajánld fel az adód 1%-át?

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb 2024. május 21-ig, az szja-bevallástól függetlenül…

2 nap ago

Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak: újra megnyílik a Viadukt Terasz!

Május 18-án újra megnyílik a Viadukt-terasz a Pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti…

3 nap ago

Itt egy videó, ami bemutatja a The Prodigy által felhasznált összes sample eredetijét!

A „The Samples: The Prodigy Marathon – Albums Edition” elnevezésű YouTube-videó a zenekar teljes diszkográfiáját…

3 nap ago