A Sea Dance Fesztivál alapítója, Dušan Kovačević az Instagram-profilján keresztül meghívta Sana Marint, Finnország miniszterelnökét, hogy jöjjön el a fesztivál idei kiadására, és az egész szervezet képviseletében támogatását fejezte ki az elmúlt hetekben kialakult médiafelhajtás kapcsán. A finn miniszterelnöknek címzett meghívásában Kovačević kijelentette, hogy szeretné, ha a finn kormányfő nemcsak a Sea Dance, hanem az EXIT Fesztivált is meglátogatná jövő júliusban, hangsúlyozva, hogy az energiáját és pozitív hozzáállását szívesen látják az EXIT valamennyi fesztiválján. Emellett hozzátette azt is, hogy ez a hétvége a Sea Dance-en egészen biztosan melegebb lesz, mint a hévége Helsinkiben.

Az elmúlt napokban a közvélemény megosztottan helyeselte vagy épp elítélte a kiszivárgott videót, amelyen a finn miniszterelnök látható, amint egy baráti társasággal szórakozik és táncol. Ha közszereplőkről van szó, a magánélet és a közélet közötti határvonalak elmosódnak, de természetesen nekik is joguk van a szórakozáshoz és a jó időtöltéshez, ami biztosra vehető a Sea Dance Fesztiválon! Sana Marin számára is kiváló alkalom ez arra, hogy lássa az igazságot a balkáni vendégszeretetről és arról a pozitív energiáról, amely miatt oly sokan visszatérnek.

  Karantén helyett inkább bulizni ment a finn miniszterelnök asszony

Montenegró homokos tengerpartján, Budva mellett, a Buljarica strandon augusztus 26-án kezdődik a Sea Dance Fesztivál, ahol a hangulatról olyan nevek gondoskodnak, mint Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Mahmut Orhan, Shouse, Mind Against, Dubioza Kolektiv,a Human Rias, Marko Nastić, Coues és még sokan mások!