Kategóriák: Szponzorált

5 nélkülözhetetlen Xbox One kiegészítő

Xbox One népszerűsége napjainkban sem hagyott alább, nem is véletlenül: a játékoktól kezdve a multimédiás funkcióig élvezhetjük előnyeit. A különböző tartozékok és kiegészítők segítségével pedig még inkább maximalizálhatjuk az élményt.

A legjobb Xbox One kiegészítők!

Számos módon fokozhatjuk az Xbox One használatának élményét. Gépcsomagok, kormány a szimuláció szerelmeseinek, headsetek a hatékony kommunikáció és hangminőség érdekében, töltők, kábelek és amire még csak szükség lehet – a következőkben pedig nézzünk 5 olyan nélkülözhetetlen Xbox One kiegészítőt, ami tényleg nem hiányozhat – a teljesség igénye nélkül!

  • Xbox One kontroller

A kontroller nagyobb az Xbox 360 kontrollernél, de csökkent a késleltetési ideje és könnyebben kezelhető, ergonomikusabb is. Érintőpanel és hangszóró nélkül. Micro-USB-vel is tölthető, tovább bírja az akkumulátor. Az X útmutató gomb is végre feljebb került rajta, így könnyebben elkerülhetőek az ún. véletlen lenyomások.

Nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb Xbox One termék.

  • Xbox One Media Remote

A kifejezetten konzolhoz tervezett univerzális távirányítóval több eszközt is elérhetünk, például a set-top boxot és a TV-t, így nem kell mindenhez külön távirányítót használnunk. A kezelhetőség így sokkal egyszerűbbé vált. A OneGuide gombbal pedig hozzáférhetünk kedvenc tartalmainkhoz is.

  • Xbox One Kinect

Az Xbox One Kinect 30 fps sebességével és FullHD felbontásával akár hat játékost is támogat. IR-szenzorainak köszönhetően sötétben is működik, valamint arcfelismerő funkcióval is rendelkezik és hanggal is irányítható – akár alvó üzemmódban is, így egy egyszerű szóbeli paranccsal is felébreszthető.

  • Xbox OneGuide

Csatornák, filmek, sorozatok, alkalmazások – igény és személyes érdeklődés szerint. Ez az Xbox OneGuide!

  • Gamerscore Porting

Ez a hasznos kiegészítő funkció arra szolgál, hogy a játékkonzolokon és kapcsolódó platformokon áthelyezzük a különböző játékok alatt elért teljesítményeinket akár egy másik profilra – ami különösen jól jön olyan esetekben, amikor új Xbox profilra váltunk vagy több másikat szeretnénk egy alá vonni – így mindenki megőrizheti egyedi eredményeit.

Az örökzöld Xbox One

Az Xbox One-al kapcsolatban sokszor felmerül a kérdés, vajon még mindig megéri-e. A válasz alighanem igen. Ha csak a játékokat nézzük, még így is igazi klasszikusok érhetőek el, de nem csak emiatt éri meg használni. Egy erős konzol még mindig megkapja a különböző frissítéseket és támogatásokat, ráadásul igencsak kedvező áron elérhető, így nem kell mélyen a zsebbe nyúlni.

 

Kép forrása: [freepik.com

Sajtokozlemeny

Legfrissebb posztok

A 25 éves MB Elektronics-nál jelent meg Raul Young legújabb EP-je

Óriásit megy Raul Young idén (is)! Ha lehet ilyet mondani, minden kétséget kizárólag ő az…

2 nap ago

Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába

Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az…

2 nap ago

Szombaton lesz a Kindergarten szezonzárója

Lassan végérvényesen beköszönt a nyári szezon. Az egyik szemünk örül, a másik viszont sír. Nagyon…

3 nap ago

Teljes a 9. Kerekdomb Fesztivál programja

A Kerekdomb Fesztivál szeptember 13. és 15. között összművészeti programokkal, különféle borkóstolókkal és dűlőtúrával várja…

4 nap ago

Kinek ajánld fel az adód 1%-át?

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb 2024. május 21-ig, az szja-bevallástól függetlenül…

5 nap ago

Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak: újra megnyílik a Viadukt Terasz!

Május 18-án újra megnyílik a Viadukt-terasz a Pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti…

5 nap ago